İl Müdürü Mutlu Kaya Gaziantep’e atandı!

YEREL HABERLER 18.12.2023 - 17:02, Güncelleme: 20.12.2023 - 20:00
 

İl Müdürü Mutlu Kaya Gaziantep’e atandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya, Gaziantep’e atandı. işte detaylar...

Kahramanmaraşlı Olan ve 3 yıldır Kentte başarılı bir şekilde Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Görevini Sürdüren Mutlu Kaya, Gaziantep Aile Sosyal İl Müdürü olarak atandı.  Kentte gerçekleştirdiği başarili projelerle sık sık gündeme gelen Müdür Kaya bugün İl müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirdi. Burada açıklamalarda bulunan Müdür Mutlu Kaya büyük bir aile olduklarini söyleyerek bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.  
Aile ve Sosyal Hizmetler Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya, Gaziantep’e atandı. işte detaylar...

Kahramanmaraşlı Olan ve 3 yıldır Kentte başarılı bir şekilde Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Görevini Sürdüren Mutlu Kaya, Gaziantep Aile Sosyal İl Müdürü olarak atandı. 

Kentte gerçekleştirdiği başarili projelerle sık sık gündeme gelen Müdür Kaya bugün İl müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirdi.

Burada açıklamalarda bulunan Müdür Mutlu Kaya büyük bir aile olduklarini söyleyerek bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.