İkizer İlçeyi Karış Karış Geziyor

POLİTİKA 19.01.2019 - 14:35, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İkizer İlçeyi Karış Karış Geziyor

Pazarcık Millet İttifakı Adayı Haydar İkizer seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 İsmi açıklandığı günden bugüne gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan İkizer, çetin hava şartlarına rağmen seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler veren İkizer, “ Gittiğimiz yerlerde bizi karşılayan sıcak yürekler soğuk havayı unutturdu. Emeğiniz emeğimiz, alın teriniz alın terimizdir. Adım adım Pazarcık'ı dolaşmaya, desteklerinize talip olmaya devam ediyoruz. Pazarcık sizin, bizim; birlikte yaşıyoruz, birlikte yöneteceğiz. Her bir hemşerimizi efendimiz bilip, onurla hizmet edeceğiz. ”dedi.
Pazarcık Millet İttifakı Adayı Haydar İkizer seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 İsmi açıklandığı günden bugüne gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan İkizer, çetin hava şartlarına rağmen seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yapmış olduğu ziyaretler hakkında bilgiler veren İkizer, “ Gittiğimiz yerlerde bizi karşılayan sıcak yürekler soğuk havayı unutturdu. Emeğiniz emeğimiz, alın teriniz alın terimizdir.

Adım adım Pazarcık'ı dolaşmaya, desteklerinize talip olmaya devam ediyoruz. Pazarcık sizin, bizim; birlikte yaşıyoruz, birlikte yöneteceğiz. Her bir hemşerimizi efendimiz bilip, onurla hizmet edeceğiz. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.