İkizer, Fabrika Emekçileriyle Bir Araya Geldi!

POLİTİKA 26.03.2024 - 22:29, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:53
 

İkizer, Fabrika Emekçileriyle Bir Araya Geldi!

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, “Pazarcık’ta işçi kardeşlerimizde değişimden yanalar.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Başkan adayı İkizer son olarak, ilçedeki fabrika emekçileriyle bir araya geldi. İkizer sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Emeklerinin karşılığının para ile ölçülmesi mümkün olmayan fabrika işçisi kardeşlerimiz ile birlikte olduk. Emekçi kardeşlerimiz de Pazarcık için değişimin gerekli olduğunu ve bununda ancak bizim ile olabileceği konusunda hem fikirler.” İfadelerine yer verdi.
CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, “Pazarcık’ta işçi kardeşlerimizde değişimden yanalar.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, yerel seçimlere kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan adayı İkizer son olarak, ilçedeki fabrika emekçileriyle bir araya geldi.

İkizer sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Emeklerinin karşılığının para ile ölçülmesi mümkün olmayan fabrika işçisi kardeşlerimiz ile birlikte olduk. Emekçi kardeşlerimiz de Pazarcık için değişimin gerekli olduğunu ve bununda ancak bizim ile olabileceği konusunda hem fikirler.” İfadelerine yer verdi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.