İkizer, Birlikte Kazanacağız!

POLİTİKA 17.03.2024 - 16:03, Güncelleme: 17.03.2024 - 16:03
 

İkizer, Birlikte Kazanacağız!

CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, "Hep söylediğimiz gibi birlikte kazanacağız , birlikte yöneteceğiz."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalmışken çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan İkizer, " Yolboyu, Bölükçam, Salmanıpak, Memişkahya ve kurtdere‘den tam destek sözü aldık,Kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım. Kızkapanlı hemşehrilerimizin davetine icabet ettik. Bizlere açık ve gönülden desteklerini sunan Kızkapanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi birlikte kazanacağız , birlikte yöneteceğiz. Konteyner kentte  coşku ile karşılandık.Depremzedeler bütün umutlarını bize bağlamış durumdalar. Bende onların umutlarını boşa çıkarmayacağım." ifadelerine yer verdi. 
CHP Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, "Hep söylediğimiz gibi birlikte kazanacağız , birlikte yöneteceğiz."dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pazarcık Belediye Başkan Adayı Av. Haydar İkizer, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalmışken çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan İkizer, "

Yolboyu, Bölükçam, Salmanıpak, Memişkahya ve kurtdere‘den tam destek sözü aldık,Kendilerine teşekkür eder saygılarımı sunarım. Kızkapanlı hemşehrilerimizin davetine icabet ettik.

Bizlere açık ve gönülden desteklerini sunan Kızkapanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Hep söylediğimiz gibi birlikte kazanacağız , birlikte yöneteceğiz. Konteyner kentte  coşku ile karşılandık.Depremzedeler bütün umutlarını bize bağlamış durumdalar.

Bende onların umutlarını boşa çıkarmayacağım." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.