İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Akülü Araba Verildi

YAŞAM 15.05.2019 - 16:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Akülü Araba Verildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi iki vatandaşa daha akülü arabasını teslim etti.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Altınova Mahallesi’nde yaşayan Bilal ve Ali Kazcı kardeşler doğuştan bedensel engelli oldukları için evden dışarı çıkamıyorlardı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne akülü araç için müracaat eden Kazcı ailesine akülü araçları Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından hediye edildi. İki adet akülü araba tesliminde doğuştan bedensel engelli olan Bilal ve Ali Kazcı kardeşlerin gülüyor olması görülmeye değerdi. Akülü arabalarına kavuşan Ali ve Bilal Kazcı kardeşler ise mübarek Ramazan gününde çok mutlu olduklarını ve çifte bayram yapacaklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi iki vatandaşa daha akülü arabasını teslim etti.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Altınova Mahallesi’nde yaşayan Bilal ve Ali Kazcı kardeşler doğuştan bedensel engelli oldukları için evden dışarı çıkamıyorlardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne akülü araç için müracaat eden Kazcı ailesine akülü araçları Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından hediye edildi.

İki adet akülü araba tesliminde doğuştan bedensel engelli olan Bilal ve Ali Kazcı kardeşlerin gülüyor olması görülmeye değerdi.

Akülü arabalarına kavuşan Ali ve Bilal Kazcı kardeşler ise mübarek Ramazan gününde çok mutlu olduklarını ve çifte bayram yapacaklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve diğer ilgililere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.