If Only’nin yayın tarihi belli oldu!

DİZİ - FİLM 19.09.2022 - 18:05, Güncelleme: 19.09.2022 - 18:05
 

If Only’nin yayın tarihi belli oldu!

Temmuz 2020'de sansür sebebiyle Türkiye'de iptal edildiğini öğrendiğimiz If Only'nin Nisan 2021'de İspanya yapımı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacağı açıklanmıştı.

Temmuz 2020'de sansür sebebiyle Türkiye'de iptal edildiğini öğrendiğimiz If Only'nin Nisan 2021'de İspanya yapımı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacağı açıklanmıştı. Ay Yapım ortaklığında Ece Yörenç'in yaratıcılığını üstlendiği, Irma Correa’nın İspanya’ya adapte ettiği yeni dizinin yayın tarihi belli oldu. Netflix'in İspanya'da hayata geçirdiği If Only (Si lo hubiera sabido) 28 Ekim'de başlıyor. Ana oyuncu kadrosunda Megan Montaner, Miquel Fernández ve Michel Noher yer alıyor. Dizinin yapımını İspanya’da Boomerang TV üstlendi. Dizi, 30 yaşına yaklaşan Emma isimli bir kadının 10 yıllık evliliğinden sıkılmasına odaklanıyor.  
Temmuz 2020'de sansür sebebiyle Türkiye'de iptal edildiğini öğrendiğimiz If Only'nin Nisan 2021'de İspanya yapımı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacağı açıklanmıştı.

Temmuz 2020'de sansür sebebiyle Türkiye'de iptal edildiğini öğrendiğimiz If Only'nin Nisan 2021'de İspanya yapımı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacağı açıklanmıştı. Ay Yapım ortaklığında Ece Yörenç'in yaratıcılığını üstlendiği, Irma Correa’nın İspanya’ya adapte ettiği yeni dizinin yayın tarihi belli oldu.

Netflix'in İspanya'da hayata geçirdiği If Only (Si lo hubiera sabido) 28 Ekim'de başlıyor. Ana oyuncu kadrosunda Megan Montaner, Miquel Fernández ve Michel Noher yer alıyor. Dizinin yapımını İspanya’da Boomerang TV üstlendi.

Dizi, 30 yaşına yaklaşan Emma isimli bir kadının 10 yıllık evliliğinden sıkılmasına odaklanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.