Icardi'nin Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

SPOR 30.07.2023 - 15:57, Güncelleme: 01.08.2023 - 18:49
 

Icardi'nin Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Galatasaray, Mauro Icardi ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. Peki, Icardi'nin Galatasaray'a maliyeti ne kadar? işte detaylar...

Galatasaray, Mauro Icardi ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. Peki, Icardi'nin  Galatasaray'a maliyeti ne kadar? işte detaylar... Kulüp, 3 sezon için anlaşmaya varılan futbolcuya her bir sezon için net 6 milyon euro ödeyecek. Açıklamada, "Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon euro transfer bedeli ödenecektir." denildi. Galatasaray'dan, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Galatasaray, Mauro Icardi ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. Peki, Icardi'nin Galatasaray'a maliyeti ne kadar? işte detaylar...

Galatasaray, Mauro Icardi ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. Peki, Icardi'nin  Galatasaray'a maliyeti ne kadar? işte detaylar...

Kulüp, 3 sezon için anlaşmaya varılan futbolcuya her bir sezon için net 6 milyon euro ödeyecek. Açıklamada, "Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle 10 milyon euro transfer bedeli ödenecektir." denildi.

Galatasaray'dan, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.