Icardi ve Zaha'nın ardından sıra Sergio Ramos'da!

SPOR 08.08.2023 - 17:00, Güncelleme: 08.08.2023 - 17:00
 

Icardi ve Zaha'nın ardından sıra Sergio Ramos'da!

Dünyaca ünlü yıldız Sergio Ramos, Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Ramos, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakıyor.

Dünyaca ünlü yıldız Sergio Ramos, Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Ünlü stoper, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakıyor. Sportcell'den Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Sergio Ramos'un temsilcisi Rene Ramos ile Galatasaray'ın görüşmeleri sıklaştı. Suudi Arabistan ve MLS'ten teklifler alan Ramos, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Kariyeri Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol-1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, eflatun-beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.  
Dünyaca ünlü yıldız Sergio Ramos, Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Ramos, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakıyor.

Dünyaca ünlü yıldız Sergio Ramos, Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt verdi. Ünlü stoper, Şampiyonlar Ligi nedeniyle sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakıyor.

Sportcell'den Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Sergio Ramos'un temsilcisi Rene Ramos ile Galatasaray'ın görüşmeleri sıklaştı. Suudi Arabistan ve MLS'ten teklifler alan Ramos, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor.

Kariyeri

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi.

Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol-1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, eflatun-beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.