Icardi Türkiye’den neden ayrıldı?

SPOR 22.01.2023 - 14:05, Güncelleme: 22.01.2023 - 20:39
 

Icardi Türkiye’den neden ayrıldı?

Galatasaray yıldız oyuncu Icardi, Antalyaspor maçı sonrası Türkiye’den ayrıldı. Peki, Icardi neden ülkeden ayrıldı? İşte detaylar…

Cimbom’un gözde oyuncularından olan Icardi, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında İstanbul'dan ayrıldı. Uçak yolculuğunun görüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Icardi’nin bu durumu ise taraftarların merak konusu oldu. Maçta oynadığı oyun ile takdir toplayan Icardi, şık bir gole de imza attı.  Karşılaşmanın ardından İstanbul'dan ayrılan golcü oyuncu için Boşandığı eski eşi Wanda Nara ile görüşmeye gittiği konuşuluyor. Galatasaray formasıyla ligde 9 maça çıkan Icardi 6 gol atıp, 4 asist üretti.   
Galatasaray yıldız oyuncu Icardi, Antalyaspor maçı sonrası Türkiye’den ayrıldı. Peki, Icardi neden ülkeden ayrıldı? İşte detaylar…

Cimbom’un gözde oyuncularından olan Icardi, Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında İstanbul'dan ayrıldı.

Uçak yolculuğunun görüntüsünü sosyal medyadan paylaşan Icardi’nin bu durumu ise taraftarların merak konusu oldu.

Maçta oynadığı oyun ile takdir toplayan Icardi, şık bir gole de imza attı. 

Karşılaşmanın ardından İstanbul'dan ayrılan golcü oyuncu için Boşandığı eski eşi Wanda Nara ile görüşmeye gittiği konuşuluyor.

Galatasaray formasıyla ligde 9 maça çıkan Icardi 6 gol atıp, 4 asist üretti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.