Icardi, gidip gitmeyeceğini bu maç’tan sonra karar verecek!

SPOR 15.04.2023 - 00:18, Güncelleme: 15.04.2023 - 00:18
 

Icardi, gidip gitmeyeceğini bu maç’tan sonra karar verecek!

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, 6-0'lık Kayserispor galibiyetinden sonra geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arjantinli golcü, "Sezonun bitmesine daha çok var. Biz sezon sonu için konuşmuştuk. Lig bitince geleceğim ve Başkanımızla konuşuruz" dedi. Lider Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u 6-0'lık skorla mağlup etti. İlk yarıda fırtınalar estiren Icardi, hat-trick'e imza atıp Rashica'ya gol pası verdi. Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, Kayserispor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa geleceğiyle ilgili konuştu. İşte Icardi'nin açıklamaları: "Mutluyum, Galatasaray'da ilk kez hat-trick yaptım. Kupadan elendikten sonra bu maçı kazanmak, reaksiyon göstermek önemliydi. O yüzden mutluyum. Ligin bitmesine daha birçok maç var. Sezon bitsin, gelip konuşuruz diye anlaşmıştık. Son maçtan sonra başkan ve yönetimle mutlaka konuşma yapılır. Oynanması gereken 9 maç var, her seferinde kazanmamız lazım. Bir sonraki maçlara da aynı şekilde odaklanmalı ve kazanmalıyız."  
Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, 6-0'lık Kayserispor galibiyetinden sonra geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arjantinli golcü, "Sezonun bitmesine daha çok var. Biz sezon sonu için konuşmuştuk. Lig bitince geleceğim ve Başkanımızla konuşuruz" dedi.
Lider Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u 6-0'lık skorla mağlup etti.

İlk yarıda fırtınalar estiren Icardi, hat-trick'e imza atıp Rashica'ya gol pası verdi. Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi, Kayserispor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa geleceğiyle ilgili konuştu.

İşte Icardi'nin açıklamaları:

"Mutluyum, Galatasaray'da ilk kez hat-trick yaptım. Kupadan elendikten sonra bu maçı kazanmak, reaksiyon göstermek önemliydi. O yüzden mutluyum. Ligin bitmesine daha birçok maç var.

Sezon bitsin, gelip konuşuruz diye anlaşmıştık. Son maçtan sonra başkan ve yönetimle mutlaka konuşma yapılır. Oynanması gereken 9 maç var, her seferinde kazanmamız lazım. Bir sonraki maçlara da aynı şekilde odaklanmalı ve kazanmalıyız."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.