Icardi Galatasaray’ı sırtlamaya devam ediyor!

SPOR 17.05.2023 - 20:30, Güncelleme: 17.05.2023 - 20:30
 

Icardi Galatasaray’ı sırtlamaya devam ediyor!

Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor. İşte detaylar…

Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor. İşte detaylar… Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde eden Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor. Sezon başında Fransa’nın Paris Saint-Germain (PSG) ekibinden kiralanan 30 yaşındaki santrfor, skorer performansını sarı-kırmızılı forma altında da sürdürüyor.  Mauro Icardi, Süper Lig’de bu sezon 18’i ilk 11’de olmak üzere sahaya çıktığı 21 karşılaşmada 17 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.  Galatasaray, Icardi’nin ligde gol attığı 12 maçın 10’undan galibiyetle ayrılırken, birinde berabere kaldı, birinde ise mağlup oldu.  Sarı-kırmızılı takımın son 3 maçındaki 4 golü de Arjantinli yıldız futbolcu kaydetti. Arjantinli futbolcu, son 5 sezonda Galatasaray adına Süper Lig’de en fazla skor üreten isim oldu.   
Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor. İşte detaylar…

Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor. İşte detaylar…

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde eden Galatasaray'ın skor yükünü Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi çekiyor.

Sezon başında Fransa’nın Paris Saint-Germain (PSG) ekibinden kiralanan 30 yaşındaki santrfor, skorer performansını sarı-kırmızılı forma altında da sürdürüyor. 

Mauro Icardi, Süper Lig’de bu sezon 18’i ilk 11’de olmak üzere sahaya çıktığı 21 karşılaşmada 17 kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 

Galatasaray, Icardi’nin ligde gol attığı 12 maçın 10’undan galibiyetle ayrılırken, birinde berabere kaldı, birinde ise mağlup oldu.

 Sarı-kırmızılı takımın son 3 maçındaki 4 golü de Arjantinli yıldız futbolcu kaydetti. Arjantinli futbolcu, son 5 sezonda Galatasaray adına Süper Lig’de en fazla skor üreten isim oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.