Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi!

SPOR 30.09.2022 - 18:26, Güncelleme: 30.09.2022 - 18:26
 

Hull City'de Shota Arveladze dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı. İngiliz ekibinde 30 resmi maça çıkan Shota 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Deneyimli hocanın ayrılığı sonrası açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Milli arada Shota ile takımın durumu ve geleceği hakkında bir dizi toplantı yaptık. Bu toplantılar devam ettikçe görüşlerimizin uyuşmadığını anladık. Bu yüzden yolları ayırma kararı aldık." dedi.  
Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, teknik direktör Shota Arveladze ile yollarını ayırdı. İngiliz ekibinde 30 resmi maça çıkan Shota 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak büyük hayal kırıklığı yarattı.

Deneyimli hocanın ayrılığı sonrası açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Milli arada Shota ile takımın durumu ve geleceği hakkında bir dizi toplantı yaptık. Bu toplantılar devam ettikçe görüşlerimizin uyuşmadığını anladık. Bu yüzden yolları ayırma kararı aldık." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.