Hull City, serbest düşüşte!

SPOR 16.10.2022 - 20:45, Güncelleme: 16.10.2022 - 20:45
 

Hull City, serbest düşüşte!

Hull City’de kötü gidişat devam ediyor. Hull City Kendi sahası ve taraftarı önünde kaybetti ve kötü gidişatını durduramadı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City, 14. hafta karşılaşmasında Birmingham’a yenildi. Maçın 14. dakikasında Troy Deeney’in penaltı golüyle 1-0 öne geçen Birmingham, 47’de Juninho Bacuna ile skoru 2-0’a getirdi. Bu sonucun ardından 14 puanda kalan Hull City 21. sırada yer aldı. Birmingham ise, 19 puanla 12. sıraya yükseldi.  
Hull City’de kötü gidişat devam ediyor. Hull City Kendi sahası ve taraftarı önünde kaybetti ve kötü gidişatını durduramadı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City, 14. hafta karşılaşmasında Birmingham’a yenildi.

Maçın 14. dakikasında Troy Deeney’in penaltı golüyle 1-0 öne geçen Birmingham, 47’de Juninho Bacuna ile skoru 2-0’a getirdi.

Bu sonucun ardından 14 puanda kalan Hull City 21. sırada yer aldı. Birmingham ise, 19 puanla 12. sıraya yükseldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.