Hızlı tren için yeni gelişme var!

AKTÜEL 21.08.2022 - 11:41, Güncelleme: 21.08.2022 - 11:43
 

Hızlı tren için yeni gelişme var!

Devlet Demir Yolları, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Devlet Demir Yolları twitter hesabından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi. İşte o açıklama:  “Şehirlerimizi hızlı ve konforlu ulaşımla buluşturmaya devam ediyoruz. Mersin-Adana-Gaziantep HT Hattı çalışmalarımız hızla ilerliyor. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında da son aşamaya gelindi.”    
Devlet Demir Yolları, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Devlet Demir Yolları twitter hesabından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

İşte o açıklama: 

“Şehirlerimizi hızlı ve konforlu ulaşımla buluşturmaya devam ediyoruz. Mersin-Adana-Gaziantep HT Hattı çalışmalarımız hızla ilerliyor. Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Hızlı Tren Hatlarının proje çalışmalarında da son aşamaya gelindi.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.