Herkesin Kurban Kesebilmesi için Bunlar Yapılmalı!

07.07.2019 - 14:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Herkesin Kurban Kesebilmesi için Bunlar Yapılmalı!

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erdal Gök, herkesin kurban kesebilmesi için kurbanlık fiyatlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erdal Gök, Kurban Bayramı öncesi Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Damızlık Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Kasaplar Odası Başkanlarıyla bir araya gelerek, kurbanlık fiyatlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını açıkladı.  Toplantı sonrası alınan kararlarla ilgili bilgi veren Gök, bütün vatandaşların kurban kesebilmesi için canlı olarak kilo başına tosunların 21, toklunun 23, tekenin 22, dişi sığırın 20 TL olmasını tavsiye ettiklerini söyledi.   
Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erdal Gök, herkesin kurban kesebilmesi için kurbanlık fiyatlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimler Odası Başkanı Erdal Gök, Kurban Bayramı öncesi Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Damızlık Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Kasaplar Odası Başkanlarıyla bir araya gelerek, kurbanlık fiyatlarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını açıkladı. 

Toplantı sonrası alınan kararlarla ilgili bilgi veren Gök, bütün vatandaşların kurban kesebilmesi için canlı olarak kilo başına tosunların 21, toklunun 23, tekenin 22, dişi sığırın 20 TL olmasını tavsiye ettiklerini söyledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.