Her Esnafa Konteyner Verilecek Mi?

EKONOMİ 01.08.2023 - 19:09, Güncelleme: 01.08.2023 - 19:09
 

Her Esnafa Konteyner Verilecek Mi?

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, www.fisiltihaber.com.tr adresine konteyner iş yerleri hakkında konuştu.

Başkan Özsoy, her esnafa konteyner verilecek mi, sorusuna  "Şimdi yeni iş yeri açanada konteyner biraz zor verilir. Çünkü hali hazırda konteyner bekleyen esnflarımız var." açıklamasında bulundu.  işte Şeref Özsoy'un o açıklaması: " Öncelikle Esnaf Olduğunu Kanıtlaması Lazım. 6 Şubat tarihinden önce esnaf olma şartı var. Odamıza kayıt olma şartı var.  Şimdi yeni iş yeri açanada konteyner biraz zor verilir. Çünkü hali hazırda konteyner bekleyen esnflarımız var. HAK SAHİPLERİNE ÖNCELİK TANIYORUZ! Bunlar bittiğinde anca onlarada verilebilir. Burada mülkiyet sahiplerine öncelik tanıyoruz.  BİR KURAL DAHİLİNDE KONTEYNERLER KONULUYOR! Bu konteynerler çekilişe göre belirleniyor. Her caddeye konteyner konulmak isteniyor. Bazı üyelerimiz kendi imkanlarıyla konteyner açmak istiyor ama bu kabul edilebilir birşey değil çünkü bu bir kural dahilinde ilerliyor. Herkes kafasına göre bir konteyner açamaz."  Haber Merkezi  
Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve Kantinciler Odası Başkanı Şeref Özsoy, www.fisiltihaber.com.tr adresine konteyner iş yerleri hakkında konuştu.

Başkan Özsoy, her esnafa konteyner verilecek mi, sorusuna  "Şimdi yeni iş yeri açanada konteyner biraz zor verilir. Çünkü hali hazırda konteyner bekleyen esnflarımız var." açıklamasında bulundu. 

işte Şeref Özsoy'un o açıklaması: "

Öncelikle Esnaf Olduğunu Kanıtlaması Lazım. 6 Şubat tarihinden önce esnaf olma şartı var.

Odamıza kayıt olma şartı var.  Şimdi yeni iş yeri açanada konteyner biraz zor verilir. Çünkü hali hazırda konteyner bekleyen esnflarımız var.

HAK SAHİPLERİNE ÖNCELİK TANIYORUZ!

Bunlar bittiğinde anca onlarada verilebilir. Burada mülkiyet sahiplerine öncelik tanıyoruz. 

BİR KURAL DAHİLİNDE KONTEYNERLER KONULUYOR!

Bu konteynerler çekilişe göre belirleniyor. Her caddeye konteyner konulmak isteniyor. Bazı üyelerimiz kendi imkanlarıyla konteyner açmak istiyor ama bu kabul edilebilir birşey değil çünkü bu bir kural dahilinde ilerliyor. Herkes kafasına göre bir konteyner açamaz." 
Haber Merkezi

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.