Her Akşam Farklı Bir Mahalle Aynı Adreste Buluşuyor!

POLİTİKA 27.02.2019 - 09:18, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Her Akşam Farklı Bir Mahalle Aynı Adreste Buluşuyor!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkoğlu'nda Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, her akşam farklı mahalle sakinleriyle ile seçim ofisinde bir araya geliyor.

Seçim ofisinde vatandaşlara yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Taşhan aynı zamanda vatandaşlarında sorunları ve isteklerini de dinliyor. Buradaki programın ardından ise gece geç saatlerine kadar ev ziyaretlerini sürdürüyor. Milletin iradesi önünde hiçbir güç tanımadıklarını vurgulayan Taşhan şunları söyledi: “Salona sığmayan seçmenlere seslenen Taşhan: "15 yıldır görevdesin neden yapmadında şimdi mi yapacaksınız. Biz görevdeyken Türkoğlu’nda ilk alt yapı sorununu çözdük. Daha sonra imar çalışmalarını tamamladık. 90 oranda imar problemini çözdük. Peki, ne oldu insanlar evlerini yaptı, iş yerlerini yaptı. Türkoğlu’nun değeri arttı. Biz 15 bin nüfuslu bir ilçeyken bile greyderimiz vardı. Şimdi Büyükşehir varya ona güvenerek ilçemizde maalesef greyder yok. Dolayısıyla Hizmetlerde maalesef geri kaldık. Önümüzdeki dönemde sizlerinde desteği ile o yokluk döneminde yaptıklarımızın misliyle fazlasını yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Bir kişinin iradesi 70 binin iradesinin üzerinde değildir. Biz Türkoğlu’nda atanmış bir Belediye başkanı istemiyoruz. Burası demokrasinin meydanıdır, biz burada sizlerle birlikte belediyecilik yapacağız." Taşhan, konuşmasının ardından ise vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkoğlu'nda Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Av. Mustafa Taşhan, her akşam farklı mahalle sakinleriyle ile seçim ofisinde bir araya geliyor.

Seçim ofisinde vatandaşlara yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Taşhan aynı zamanda vatandaşlarında sorunları ve isteklerini de dinliyor. Buradaki programın ardından ise gece geç saatlerine kadar ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletin iradesi önünde hiçbir güç tanımadıklarını vurgulayan Taşhan şunları söyledi: “Salona sığmayan seçmenlere seslenen Taşhan: "15 yıldır görevdesin neden yapmadında şimdi mi yapacaksınız. Biz görevdeyken Türkoğlu’nda ilk alt yapı sorununu çözdük. Daha sonra imar çalışmalarını tamamladık. 90 oranda imar problemini çözdük. Peki, ne oldu insanlar evlerini yaptı, iş yerlerini yaptı. Türkoğlu’nun değeri arttı. Biz 15 bin nüfuslu bir ilçeyken bile greyderimiz vardı. Şimdi Büyükşehir varya ona güvenerek ilçemizde maalesef greyder yok. Dolayısıyla Hizmetlerde maalesef geri kaldık.

Önümüzdeki dönemde sizlerinde desteği ile o yokluk döneminde yaptıklarımızın misliyle fazlasını yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Bir kişinin iradesi 70 binin iradesinin üzerinde değildir. Biz Türkoğlu’nda atanmış bir Belediye başkanı istemiyoruz. Burası demokrasinin meydanıdır, biz burada sizlerle birlikte belediyecilik yapacağız."

Taşhan, konuşmasının ardından ise vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.