Hayatta Kalma Mücadelesi: Arctic

DİZİ - FİLM 09.01.2019 - 10:34, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hayatta Kalma Mücadelesi: Arctic

Hannibal'ın benzersiz yıldızı Mads Mikkelsen, bu defa Kutuplarda hayatta kalmaya çalışacak! Müthiş bir hayatta kalma mücadelesi olan Arctic, fragmanıyla göz dolduruyor.

Hannibal rolüyle dünyaca üne kavuşan yakışıklı oyuncu Mads Mikkelsen, 1 Şubat'ta vizyona girecek yeni filmi Arctic'te zorlu doğa koşullarında hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor.  Overgård karakterine hayat veren Mikkelsen, filmde Kutup bölgesinde uçağı düştükten sonra mahsur kalan bir araştırmacıyı oynuyor. Uzun zaman boyunca kurtarılmayı bekleyen Overgård, kendisini kurtarmaya gelen ekibin kaza geçirmesi sonucunda hayatta kalmak için uçsuz bucaksız Kutup ikliminde büyük bir mücadeleye girişecek.  
Hannibal'ın benzersiz yıldızı Mads Mikkelsen, bu defa Kutuplarda hayatta kalmaya çalışacak! Müthiş bir hayatta kalma mücadelesi olan Arctic, fragmanıyla göz dolduruyor.

Hannibal rolüyle dünyaca üne kavuşan yakışıklı oyuncu Mads Mikkelsen, 1 Şubat'ta vizyona girecek yeni filmi Arctic'te zorlu doğa koşullarında hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. 
Overgård karakterine hayat veren Mikkelsen, filmde Kutup bölgesinde uçağı düştükten sonra mahsur kalan bir araştırmacıyı oynuyor. Uzun zaman boyunca kurtarılmayı bekleyen Overgård, kendisini kurtarmaya gelen ekibin kaza geçirmesi sonucunda hayatta kalmak için uçsuz bucaksız Kutup ikliminde büyük bir mücadeleye girişecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.