Hasırcıoğlu Festivalin Gözdesi Oldu

17.03.2019 - 09:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hasırcıoğlu Festivalin Gözdesi Oldu

Hasırcıoğlu AVM tarafından, Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen Alış Veriş Festivalinde açılan stant vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Hasırcıoğlu AVM tarafından, Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen Alış Veriş Festivalinde açılan stant vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde başlayan Alış Veriş Festivalinde açtığı stantla binlerce ürün çeşidini uygun ödeme seçenekleriyle Kahramanmaraşlıların beğenisine sunan Hasırcıoğlu AVM, festivalin ilk iki gününde yoğun ilgi gördü.  Uzun süredir Kahramanmaraş’ta hizmet veren ve şu anda 5 şubesiyle birlikte çalışmalarına devam eden Hasırcıoğlu AVM, gittiği her yerde halkın dikkatini çekmeye devam ediyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla vatandaşların ayağına getiren Hasırcıoğlu AVM, ödeme seçenekleriyle de herkese ve her keseye hitap ediyor.  Hasırcıoğlu AVM Festival sorumlusu Abdulkadir Ağcan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:“Şu anda alış veriş festivalinin vermiş olduğu yoğunluk çok güzel. Bizim beklentilerimizin biraz daha üstünde. Bu vesileyle de halkımızı buraya davet etmiş olalım. Özel fiyatlarımızla ilklerin öncüsü olan Hasırcıoğlu AVM’de fiyatlarımız gayet çok güzel, halkımızın alabileceği düzeyde. Bütün ödeme seçenekleriyle, açık hesapla, kredi kartıyla ve nakite özel fiyatlarımızla da Kahramanmaraş’ta 1 numara olmayı sürdürmeye gayret edeceğiz. Aynı zamanda yarın Yusuf Güney konser verecek, bizim sürpriz çekilişlerimiz olacak, tüm halkımızı buraya davet ediyoruz. Gerçekten geldiklerine değecek.”
Hasırcıoğlu AVM tarafından, Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen Alış Veriş Festivalinde açılan stant vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Hasırcıoğlu AVM tarafından, Kahramanmaraş Fuar Merkezinde düzenlenen Alış Veriş Festivalinde açılan stant vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde başlayan Alış Veriş Festivalinde açtığı stantla binlerce ürün çeşidini uygun ödeme seçenekleriyle Kahramanmaraşlıların beğenisine sunan Hasırcıoğlu AVM, festivalin ilk iki gününde yoğun ilgi gördü. 

Uzun süredir Kahramanmaraş’ta hizmet veren ve şu anda 5 şubesiyle birlikte çalışmalarına devam eden Hasırcıoğlu AVM, gittiği her yerde halkın dikkatini çekmeye devam ediyor. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla vatandaşların ayağına getiren Hasırcıoğlu AVM, ödeme seçenekleriyle de herkese ve her keseye hitap ediyor. 

Hasırcıoğlu AVM Festival sorumlusu Abdulkadir Ağcan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:“Şu anda alış veriş festivalinin vermiş olduğu yoğunluk çok güzel. Bizim beklentilerimizin biraz daha üstünde. Bu vesileyle de halkımızı buraya davet etmiş olalım. Özel fiyatlarımızla ilklerin öncüsü olan Hasırcıoğlu AVM’de fiyatlarımız gayet çok güzel, halkımızın alabileceği düzeyde. Bütün ödeme seçenekleriyle, açık hesapla, kredi kartıyla ve nakite özel fiyatlarımızla da Kahramanmaraş’ta 1 numara olmayı sürdürmeye gayret edeceğiz.

Aynı zamanda yarın Yusuf Güney konser verecek, bizim sürpriz çekilişlerimiz olacak, tüm halkımızı buraya davet ediyoruz. Gerçekten geldiklerine değecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.