Hasırcıoğlu AVM’den Yıl Sonu Programı!

31.12.2018 - 11:25, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hasırcıoğlu AVM’den Yıl Sonu Programı!

Hasırcıoğlu AVM, tüm personelinin katıldığı programda 2018 yılını değerlendirdi.

Kahramanmaraş'a mobilya, beyaz eşya, elektronik, züccaciye, ev tekstili, halı ve küçük ev aletleri alanında hizmet veren Hasırcıoğlu AVM, yılsonu değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Hasırcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı,"Katılım sağlayan tüm personellerimize teşekkür ederiz. 2018 yılı ülkemiz için biraz sancılı bir dönem oldu. Ekonomik olumsuzlara rağmen personelimize söz verdik. Kimseyi çıkarmayacağız diye. Allah'ın yardımıyla ve özverili çalışmalarımızla 4. şubemizi açtık. 150 çalışanımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. 2019 yılında daha iyi işlere imza atacağız." dedi. Programda Halil Hasırcı'nın babası Mehmet Hasırcı ve Hasırcıoğlu AVM Genel Müdürü Gürbüz Meral’de birer konuşma yaptı. Mahalli sanatçılardan Zafer Bertizlioğlu ve Mehmet Hacıbebekoğlu’nun sahne aldığı programda konuşmaların ardından hediye çekilişi yapıldı.
Hasırcıoğlu AVM, tüm personelinin katıldığı programda 2018 yılını değerlendirdi.

Kahramanmaraş'a mobilya, beyaz eşya, elektronik, züccaciye, ev tekstili, halı ve küçük ev aletleri alanında hizmet veren Hasırcıoğlu AVM, yılsonu değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hasırcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı,"Katılım sağlayan tüm personellerimize teşekkür ederiz. 2018 yılı ülkemiz için biraz sancılı bir dönem oldu. Ekonomik olumsuzlara rağmen personelimize söz verdik.

Kimseyi çıkarmayacağız diye. Allah'ın yardımıyla ve özverili çalışmalarımızla 4. şubemizi açtık. 150 çalışanımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. 2019 yılında daha iyi işlere imza atacağız." dedi.

Programda Halil Hasırcı'nın babası Mehmet Hasırcı ve Hasırcıoğlu AVM Genel Müdürü Gürbüz Meral’de birer konuşma yaptı.

Mahalli sanatçılardan Zafer Bertizlioğlu ve Mehmet Hacıbebekoğlu’nun sahne aldığı programda konuşmaların ardından hediye çekilişi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.