Hasırcıoğlu AVM Tüm Konser Ve Kutlamaları İptal Etti!

GÜNDEM 11.10.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hasırcıoğlu AVM Tüm Konser Ve Kutlamaları İptal Etti!

Bölgenin en büyük düğün paketçisi Hasırcıoğlu Alış Veriş Merkezi, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle konser ve kutlamaları iptal etti.

Hasırcıoğlu Alış Veriş Merkezi 12 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de Türkoğlu ilçesindeki şubesinin ikinci yılına özel düzenleyeceği konser ve kutlamaları Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle iptal etti.   “Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber”   Hasırcıoğlu AVM’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmış olduğu bu Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Devletimizin ve milletimizin her zaman olduğu gibi bugünde yanındayız. Bu bağlamda şubelerimizde yapacağımız konser ve kutlamaları iptal etme kararı aldık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”  
Bölgenin en büyük düğün paketçisi Hasırcıoğlu Alış Veriş Merkezi, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle konser ve kutlamaları iptal etti.

Hasırcıoğlu Alış Veriş Merkezi 12 Ekim Cumartesi günü saat 17:00’de Türkoğlu ilçesindeki şubesinin ikinci yılına özel düzenleyeceği konser ve kutlamaları Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle iptal etti.

 


“Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber”

 


Hasırcıoğlu AVM’den yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmış olduğu bu Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Devletimizin ve milletimizin her zaman olduğu gibi bugünde yanındayız. Bu bağlamda şubelerimizde yapacağımız konser ve kutlamaları iptal etme kararı aldık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.