Hangi su sporları nerede yapılır?

Mekanlar 26.09.2021 - 13:30, Güncelleme: 26.09.2021 - 13:30
 

Hangi su sporları nerede yapılır?

Yazın yüzmeyi sevmeyen var mı? Yüzmeyi de su sporlarından saymayın demeyin, yüzme aylarının vazgeçilmez aktivitesi olarak hem çok eğlenceli hem de sağlık açısından çok faydalı bir spor.

Rafting Türkiye'de rafting nerede yapılır: Manavgat, Melen ve Dalaman Çayları, Çoruh (Artvin), Fırtına Deresi (Rize), Köprüçay (Antalya), Dalaman (Muğla), Munzur Çayı (Tunceli) Rüzgar Sörfü Türkiye'de rüzgâr sörfü nerede yapılır: Alaçatı (İzmir), Seferihisar (İzmir) Kano Türkiye'de kano sporu nerelerde yapılır: Terkos Gölü, Fırtına Deresi (Rize), Melen ve Sarısu Kiteboard Türkiye'de kiteboard nerede yapılır: İstanbul ve Çeşme Dalış Türkiye'nin en popüler dalış merkezleri: Saros Körfezi, Kaş, Bodrum, Assos ve daha nicesi. Su Kayağı Türkiye'de su kayağı nerede yapılır:Yalıçiftlik (Bodrum), Antalya Kürek Sörfü (Paddle Board) Türkiye'de nerede kürek sörfü yapılır: Kendi malzemelerin varsa su olan birçok yerde yapabilirsin. Rüzgâr sörfü merkezlerinde düzenlenen bir eğitim ile birlikte kürek sörfü programlarına katılabilirsin. Jetski Türkiye'de nerede jetski yapılır: Hemen hemen her tatil beldesinde, jetski kiralayan firmaları kolaylıkla bulmak mümkün. Su Topu Türkiye'de su topu nerede oynanır: Bulunduğun bölgenin havuzlarına su topu oynamak için uygun olup olmadıklarını sorabilirsin. Geriye sadece takımını kurup kaleye topunu atmak kalıyor. Sörf Türkiye'de sörf nerede yapılır: Alaçatı (İzmir), Datça (Muğla), Akyarlar (Muğla), Alanya (Antalya), Şile (istanbul), Kerpe (Kocaeli)  
Yazın yüzmeyi sevmeyen var mı? Yüzmeyi de su sporlarından saymayın demeyin, yüzme aylarının vazgeçilmez aktivitesi olarak hem çok eğlenceli hem de sağlık açısından çok faydalı bir spor.

Rafting

Türkiye'de rafting nerede yapılır: Manavgat, Melen ve Dalaman Çayları, Çoruh (Artvin), Fırtına Deresi (Rize), Köprüçay (Antalya), Dalaman (Muğla), Munzur Çayı (Tunceli)

Rüzgar Sörfü

Türkiye'de rüzgâr sörfü nerede yapılır: Alaçatı (İzmir), Seferihisar (İzmir)

Kano

Türkiye'de kano sporu nerelerde yapılır: Terkos Gölü, Fırtına Deresi (Rize), Melen ve Sarısu

Kiteboard

Türkiye'de kiteboard nerede yapılır: İstanbul ve Çeşme

Dalış

Türkiye'nin en popüler dalış merkezleri: Saros Körfezi, Kaş, Bodrum, Assos ve daha nicesi.

Su Kayağı

Türkiye'de su kayağı nerede yapılır:Yalıçiftlik (Bodrum), Antalya

Kürek Sörfü (Paddle Board)

Türkiye'de nerede kürek sörfü yapılır: Kendi malzemelerin varsa su olan birçok yerde yapabilirsin. Rüzgâr sörfü merkezlerinde düzenlenen bir eğitim ile birlikte kürek sörfü programlarına katılabilirsin.

Jetski

Türkiye'de nerede jetski yapılır: Hemen hemen her tatil beldesinde, jetski kiralayan firmaları kolaylıkla bulmak mümkün.

Su Topu

Türkiye'de su topu nerede oynanır: Bulunduğun bölgenin havuzlarına su topu oynamak için uygun olup olmadıklarını sorabilirsin. Geriye sadece takımını kurup kaleye topunu atmak kalıyor.

Sörf

Türkiye'de sörf nerede yapılır: Alaçatı (İzmir), Datça (Muğla), Akyarlar (Muğla), Alanya (Antalya), Şile (istanbul), Kerpe (Kocaeli)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.