Halkbank'tan sıfır faizli kredi imkanı!

AKTÜEL 03.07.2023 - 21:26, Güncelleme: 03.07.2023 - 21:26
 

Halkbank'tan sıfır faizli kredi imkanı!

Halkbank "Halk Girişimci Kredisi" kampanyası ile yeni iş fikirleriyle girişim yapmak isteyen girişimciler için cazip bir fırsat sunuyor. işte detaylar..

Halkbank "Halk Girişimci Kredisi" kampanyası ile yeni iş fikirleriyle girişim yapmak isteyen girişimciler için cazip bir fırsat sunuyor. işte detaylar... Bu kredi kampanyası kapsamında girişimcilere 300 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu.  Girişimciler, bu özel teklif sayesinde kredi geri ödemelerine 12 ay boyunca ara verebilir ve 60 ay vadeli olarak kredi kullanabilirler. Bu esnek özellikler, işlerini büyütmek isteyen girişimciler için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca, Halkbank tarafından işini genişletmeyi hedefleyen girişimcilere özelleştirilmiş başka bir kredi imkanı da sunulmaktadır. Belirli şartları sağlayan işletmeler, 250 bin TL'ye kadar ek kredi kullanma şansına sahip olabilirler. Halk Girişimci Kredisi, sadece finansal ihtiyaçlara cevap vermekle kalmayıp, aynı zamanda girişimcilere 12 aylık geri ödemesiz dönem, 60 aylık vade ve sıfır faiz gibi eşsiz avantajlar da sunmaktadır. Başvuru yapmak isteyenler için Halk Girişimci Kredisi'ne en az ilkokul mezunu ve 45 yaşın altındaki herkes başvurabilir. Gazi, şehit yakını, engelli ya da gazi yakını olan başvuru sahipleri için yaş sınırı 55'e çıkarılmaktadır ve bu durumdaki kişilere özel olarak kredi limiti de 300 bin TL'ye yükseltilmektedir.  
Halkbank "Halk Girişimci Kredisi" kampanyası ile yeni iş fikirleriyle girişim yapmak isteyen girişimciler için cazip bir fırsat sunuyor. işte detaylar..

Halkbank "Halk Girişimci Kredisi" kampanyası ile yeni iş fikirleriyle girişim yapmak isteyen girişimciler için cazip bir fırsat sunuyor. işte detaylar...

Bu kredi kampanyası kapsamında girişimcilere 300 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu. 

Girişimciler, bu özel teklif sayesinde kredi geri ödemelerine 12 ay boyunca ara verebilir ve 60 ay vadeli olarak kredi kullanabilirler. Bu esnek özellikler, işlerini büyütmek isteyen girişimciler için büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Ayrıca, Halkbank tarafından işini genişletmeyi hedefleyen girişimcilere özelleştirilmiş başka bir kredi imkanı da sunulmaktadır. Belirli şartları sağlayan işletmeler, 250 bin TL'ye kadar ek kredi kullanma şansına sahip olabilirler.

Halk Girişimci Kredisi, sadece finansal ihtiyaçlara cevap vermekle kalmayıp, aynı zamanda girişimcilere 12 aylık geri ödemesiz dönem, 60 aylık vade ve sıfır faiz gibi eşsiz avantajlar da sunmaktadır.

Başvuru yapmak isteyenler için Halk Girişimci Kredisi'ne en az ilkokul mezunu ve 45 yaşın altındaki herkes başvurabilir. Gazi, şehit yakını, engelli ya da gazi yakını olan başvuru sahipleri için yaş sınırı 55'e çıkarılmaktadır ve bu durumdaki kişilere özel olarak kredi limiti de 300 bin TL'ye yükseltilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.