Halkbank’tan dikkat çeken kredi imkanı!

AKTÜEL 20.06.2023 - 18:11, Güncelleme: 20.06.2023 - 18:11
 

Halkbank’tan dikkat çeken kredi imkanı!

Halkbank nakit sıkışıklığı çekenlere uygun faizle kredi imkanı sunuyor. Peki, kredinin detayları neler? İşte detaylar...

Halkbank nakit sıkışıklığı çekenlere uygun faizle kredi imkanı sunuyor. Peki, kredinin detayları neler? İşte detaylar... Halkbank Bireysel Destek Kredisi adı altında sunulan bu kredi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi imkanı sağlyor. Bireysel Destek Kredisi ile yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarınızı uzun vadede, cazip faiz ve ödeme koşulları ile karşılayabilirsiniz. Halkbank 50 bin TL’ye kadar olan kredi tutarlarında %1,79 faiz uyguluyor. Buna göre Halkbank’tan özel sektör çalışanları için çekilen 50.000 liralık nakit kredinin 36 ay vadeli seçenek için aylık 2.776,37 TL oluyor. Bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların Halkbank şubelerine başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve teminat gösterilecek konutun tapu fotokopisi gibi belgelerin ibraz edilmesi istenmektedir. Kredi başvurusu onaylandığında ise konut üzerine birinci dereceden ipotek alınmaktadır.Halkbank’ın acil nakit ihtiyacı olanlara sunduğu bu destek kredisi kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi almak için Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.  
Halkbank nakit sıkışıklığı çekenlere uygun faizle kredi imkanı sunuyor. Peki, kredinin detayları neler? İşte detaylar...

Halkbank nakit sıkışıklığı çekenlere uygun faizle kredi imkanı sunuyor. Peki, kredinin detayları neler? İşte detaylar...

Halkbank Bireysel Destek Kredisi adı altında sunulan bu kredi kampanyası ile nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi imkanı sağlyor.

Bireysel Destek Kredisi ile yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarınızı uzun vadede, cazip faiz ve ödeme koşulları ile karşılayabilirsiniz.

Halkbank 50 bin TL’ye kadar olan kredi tutarlarında %1,79 faiz uyguluyor. Buna göre Halkbank’tan özel sektör çalışanları için çekilen 50.000 liralık nakit kredinin 36 ay vadeli seçenek için aylık 2.776,37 TL oluyor.

Bu kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların Halkbank şubelerine başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve teminat gösterilecek konutun tapu fotokopisi gibi belgelerin ibraz edilmesi istenmektedir.

Kredi başvurusu onaylandığında ise konut üzerine birinci dereceden ipotek alınmaktadır.Halkbank’ın acil nakit ihtiyacı olanlara sunduğu bu destek kredisi kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi almak için Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.