Halk Eğitimde 140 Branşta Yaz Kursu Açıldı!

EĞİTİM 06.09.2019 - 09:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Halk Eğitimde 140 Branşta Yaz Kursu Açıldı!

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından başlatılan yaz kursları düzenlenen sergi ile final yaptı.

Yaz kursları hakkında bilgiler veren Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdürü Mehmet Bülbül, "Müdürlüğümüzde yaz kurslarımız 1 Temmuz itibarıyla başlamıştı. 31 ağustos itibarıyla ise yaz kurslarımızı sonlandırdık. 3 Eylül itibarıyla da yaz kurslarımızın finalini gerçekleştirildik.”dedi. “Kurslardan 2500 kadın faydalandı”   Düzenlenen sergi hakkında da bilgiler veren Bülbül, “Hocalarımız, kursiyerlerimiz güzel bir sergi oluşturdular. Toplamda 7 dalda eserlerimiz mevcuttu. Yaz boyunca 140 branşta yaz kursları açtık. Toplamda 4 binin üzerinde vatandaşlarımız bu kurslarımızdan yararlandı. 2500 tane kadın kursiyerimiz bu kurslarımızda eğitim gördüler. Mesleki hayatlarında ise bu anlamda da kendilerine bir katkı oldu. Bu yıl yaz kurslarımızı farklı yaptık. Özellikle öğrencilere yönelik yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeleri adına kurslarımızdan faydalandılar. Onlara burada pozitif ayrımcılık yaptık diyebiliriz.”diye konuştu. “Son gün 13 Eylül”   Usta öğreticilik başvurularının başladığını kaydeden Mehmet Bülbül şunları söyledi: “2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül itibarıyla başlayacaktır. Kurumumuzda ücretli olarak usta öğretici olarak görev almak isteyen arkadaşlar 2 Eylül ve 13 Eylül arasında başvurularını kurumumuza gelerek yapabilirler. Ekim ayından itibaren ise kurslarımızı başlatmış olcağız.”  
Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından başlatılan yaz kursları düzenlenen sergi ile final yaptı.

Yaz kursları hakkında bilgiler veren Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdürü Mehmet Bülbül, "Müdürlüğümüzde yaz kurslarımız 1 Temmuz itibarıyla başlamıştı. 31 ağustos itibarıyla ise yaz kurslarımızı sonlandırdık. 3 Eylül itibarıyla da yaz kurslarımızın finalini gerçekleştirildik.”dedi.

“Kurslardan 2500 kadın faydalandı”

 

Düzenlenen sergi hakkında da bilgiler veren Bülbül, “Hocalarımız, kursiyerlerimiz güzel bir sergi oluşturdular. Toplamda 7 dalda eserlerimiz mevcuttu. Yaz boyunca 140 branşta yaz kursları açtık. Toplamda 4 binin üzerinde vatandaşlarımız bu kurslarımızdan yararlandı. 2500 tane kadın kursiyerimiz bu kurslarımızda eğitim gördüler. Mesleki hayatlarında ise bu anlamda da kendilerine bir katkı oldu. Bu yıl yaz kurslarımızı farklı yaptık. Özellikle öğrencilere yönelik yaz dönemini en iyi şekilde geçirmeleri adına kurslarımızdan faydalandılar. Onlara burada pozitif ayrımcılık yaptık diyebiliriz.”diye konuştu.

“Son gün 13 Eylül”

 

Usta öğreticilik başvurularının başladığını kaydeden Mehmet Bülbül şunları söyledi: “2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül itibarıyla başlayacaktır. Kurumumuzda ücretli olarak usta öğretici olarak görev almak isteyen arkadaşlar 2 Eylül ve 13 Eylül arasında başvurularını kurumumuza gelerek yapabilirler. Ekim ayından itibaren ise kurslarımızı başlatmış olcağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.