Halil Küçükdevlet Genel Başkan Yardımcısı oldu!

16.03.2020 - 09:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Halil Küçükdevlet Genel Başkan Yardımcısı oldu!

Kahramanmaraş Büro Memur Sen il Başkanı Halil Küçükdevlet’e son yapılan Büro Memur Sen 5.Olağanüstü Kongresinde yeni görev verildi.

Yeni dönemde Halil Küçükdevlet Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.    Küçükdevlet sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Büro Memur Sen 5.Olağanüstü Kongresinde Genel Başkan adayımız Yusuf Yazgan'ın listesinde yarışmış olduğum seçim sonucunda Genel Başkan Yardımcılığını kazanmış bulunmaktayım.   Sendikamıza ve tüm çalışanlarımıza ve üyelerimize hayırlı görevler yapmayı rabbim nasip etsin inşallah bu süreçte başta Kahramanmaraş teşkilatına ve bu göreve bizleri layık gören tüm delegelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
Kahramanmaraş Büro Memur Sen il Başkanı Halil Küçükdevlet’e son yapılan Büro Memur Sen 5.Olağanüstü Kongresinde yeni görev verildi.

Yeni dönemde Halil Küçükdevlet Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi. 

 

Küçükdevlet sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Büro Memur Sen 5.Olağanüstü Kongresinde Genel Başkan adayımız Yusuf Yazgan'ın listesinde yarışmış olduğum seçim sonucunda Genel Başkan Yardımcılığını kazanmış bulunmaktayım.

 

Sendikamıza ve tüm çalışanlarımıza ve üyelerimize hayırlı görevler yapmayı rabbim nasip etsin inşallah bu süreçte başta Kahramanmaraş teşkilatına ve bu göreve bizleri layık gören tüm delegelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.