Hakan Dereli AK Parti’den Milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 16.03.2023 - 17:32, Güncelleme: 16.03.2023 - 17:32
 

Hakan Dereli AK Parti’den Milletvekili A. Adayı oldu!

Kahramanmaraş'ta uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan Hakan Dereli de aday adaylık başvurusunda bulundu.

14 Mayıs 2023’te yapılacak Genel Seçimler öncesi bütün Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da aday adayları müracaatlarını yapmak için partilere gelmeye başladı. AK Parti İl Teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı gibi önemli görevlerde uzun yıllar hizmet eden Hakan Dereli, 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.  
Kahramanmaraş'ta uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan Hakan Dereli de aday adaylık başvurusunda bulundu.

14 Mayıs 2023’te yapılacak Genel Seçimler öncesi bütün Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da aday adayları müracaatlarını yapmak için partilere gelmeye başladı.

AK Parti İl Teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı gibi önemli görevlerde uzun yıllar hizmet eden Hakan Dereli, 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.