Hakan Çalhanoğlu bu kez asist yaptı!

SPOR 16.10.2022 - 20:38, Güncelleme: 16.10.2022 - 20:38
 

Hakan Çalhanoğlu bu kez asist yaptı!

Inter, sahasında Salernitana'yı 2-0 yendi. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu oynadığı oyun ve yapmış olduğu asist ile göz doldurdu.

Serie A’nın 10. haftasında Inter ile Salernitana karşı karşıya geldi. Inter 13. dakikada Barella’nın asistinde Martinez’in golüyle 1-0 öne geçti. 58’nci dakikada ise Hakan Çalhanoğlu’nun pasında Barella skoru 2-0 yaptı. Milli futbolcu Çalhanoğlu oynadığı oyun ve yapmış olduğu asist ile göz doldurdu. Bu sonuçla Inter 18 puanla 7. sırada haftayı tamamladı. Salernitana ise 10 puanda kaldı.  
Inter, sahasında Salernitana'yı 2-0 yendi. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu oynadığı oyun ve yapmış olduğu asist ile göz doldurdu.

Serie A’nın 10. haftasında Inter ile Salernitana karşı karşıya geldi. Inter 13. dakikada Barella’nın asistinde Martinez’in golüyle 1-0 öne geçti.

58’nci dakikada ise Hakan Çalhanoğlu’nun pasında Barella skoru 2-0 yaptı. Milli futbolcu Çalhanoğlu oynadığı oyun ve yapmış olduğu asist ile göz doldurdu.

Bu sonuçla Inter 18 puanla 7. sırada haftayı tamamladı. Salernitana ise 10 puanda kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.