HAK-İŞ’ten Akdeniz aslanlarına forma desteği!

SPOR 17.12.2019 - 08:30, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

HAK-İŞ’ten Akdeniz aslanlarına forma desteği!

Hak-iş sendikasına bağlı hizmet-iş Kahramanmaraş şube başkanı Ömer Çınar, Piserro Kahramanmaraşspor’a forma desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatılan forma kampanyasına 100 forma ile destek olan Hizmet-İş Kahramanmaraş başkanı Ömer Çınar, formaları Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın elinden aldı.   “Maddi manevi herkesin destek olması lazım”   Forma satış noktasında düzenlenen programda konuşan HAK-İŞ’e bağlı Öz İnşaat- iş Şendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, “Şehrimizin takımı olan Kahramanmaraş spor’a destek olmak için buradayız. Takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Burada azdan çoktan takımımıza maddi manevi yardım etme durumunda olan Hak-İş’e bağlı hizmet-iş şube başkanımızın önderliğinde ve diğer şube başkanlarımızın gönül birliğiyle takımımıza destek olduk. Kendilerine başarılar diliyoruz.”dedi.   “Her zaman takımımızın yanında olduk”   Başkan Çınar ise şehrin tek profesyonel takımına canı gönülden her zaman destek olduklarını ve bundan sonraki süreçte de destek olacaklarını belirterek şunları söyledi: “Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a elimizden geldiği kadar destek olduk ve destek olmaya çalışacağız. Forma kampanyasında takımımıza 100 forma alarak destek olduk. Biz her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu kampanyaların devamının gelmesini ve takımıza herkesin destek olmasını ümit ediyoruz.  Takımıza başarılar diliyorum.”   “Birlikte başaracağız”   Kulüp başkanı Ceyhan ise, “Ben şehrimize katkıları olan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada önemli olan gönül meselesidir. Şehrin değerlerine sahip çıkmak gerekiyor. Dünya görüşümüz ne olursa olsun ortak noktada buluşturan bir etkende spordur. Allah’ım bu tür birlikteliklerimizi bozmasın. Biz bir olduğumuz zaman gidemeyeceğiz başaramayacağız bir şey yoktur.”diye konuştu. Programda Hak-iş sendikasına bağlı öz-iplik iş sendikası şube başkanı Bünyamin Yumrukaya, ve  öz orman- iş şube başkanı Latif Çoban’da bulundu.  
Hak-iş sendikasına bağlı hizmet-iş Kahramanmaraş şube başkanı Ömer Çınar, Piserro Kahramanmaraşspor’a forma desteğinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor’un 50.Yılına özel başlatılan forma kampanyasına 100 forma ile destek olan Hizmet-İş Kahramanmaraş başkanı Ömer Çınar, formaları Kahramanmaraşspor kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın elinden aldı.

 

“Maddi manevi herkesin destek olması lazım”

 

Forma satış noktasında düzenlenen programda konuşan HAK-İŞ’e bağlı Öz İnşaat- iş Şendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, “Şehrimizin takımı olan Kahramanmaraş spor’a destek olmak için buradayız. Takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Burada azdan çoktan takımımıza maddi manevi yardım etme durumunda olan Hak-İş’e bağlı hizmet-iş şube başkanımızın önderliğinde ve diğer şube başkanlarımızın gönül birliğiyle takımımıza destek olduk. Kendilerine başarılar diliyoruz.”dedi.

 

“Her zaman takımımızın yanında olduk”

 

Başkan Çınar ise şehrin tek profesyonel takımına canı gönülden her zaman destek olduklarını ve bundan sonraki süreçte de destek olacaklarını belirterek şunları söyledi: “Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor’a elimizden geldiği kadar destek olduk ve destek olmaya çalışacağız. Forma kampanyasında takımımıza 100 forma alarak destek olduk. Biz her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu kampanyaların devamının gelmesini ve takımıza herkesin destek olmasını ümit ediyoruz.  Takımıza başarılar diliyorum.”

 

“Birlikte başaracağız”

 

Kulüp başkanı Ceyhan ise, “Ben şehrimize katkıları olan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada önemli olan gönül meselesidir. Şehrin değerlerine sahip çıkmak gerekiyor. Dünya görüşümüz ne olursa olsun ortak noktada buluşturan bir etkende spordur. Allah’ım bu tür birlikteliklerimizi bozmasın. Biz bir olduğumuz zaman gidemeyeceğiz başaramayacağız bir şey yoktur.”diye konuştu.

Programda Hak-iş sendikasına bağlı öz-iplik iş sendikası şube başkanı Bünyamin Yumrukaya, ve  öz orman- iş şube başkanı Latif Çoban’da bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.