Hak-İş Hayatını Kaybeden İşçinin Yakınlarını Unutmadı!

EKONOMİ 14.06.2019 - 18:16, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Hak-İş Hayatını Kaybeden İşçinin Yakınlarını Unutmadı!

Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, geçtiğimiz yıl iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yiğit’in ailesine sendika adına 40 bin TL’lik maddi yardım yaptı.

2018 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında çalışırken, iş kazası sonucu yaşamını yitiren sendika üyesi Mehmet Yiğit’in ailesine 40 bin TL maddi yardım yapıldı. Yapılan destek hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çınar, “Biz istiyoruz ki iş cinayetleri, iş kazaları kesinlikle bir daha yaşanmasın, İş güvenliği tedbirleri her zaman eksiksiz olarak uygulansın istiyoruz.”dedi. Sendika olarak “önce insan önce emek” dediklerinin vurgulayan Çınar şunları söyledi: “HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-iş Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan’ın Türkiye’nin en büyük işçi Sendikası olan Hizmet-İş Sendikamızın Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm üyelerine özel yapmış olduğu ücretsiz Ferdi Kaza Sigortası ile İşçi kardeşlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Hizmet-iş Sendikası olarak Bizim düsturumuz her zaman “Önce insan, Önce Emek” olmuştur. Biz bu vesile ile tüm işçi camiamızda bir daha iş kazası yaşanmamasını diliyor, Merhum Mehmet Yiğit kardeşimizin kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.” Hayatını kaybeden işçi Yiğit’in kayınbiraderi olan Ramazan Yiğit ise desteklerinden dolayı Hak-İş’e teşekkür etti.  
Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, geçtiğimiz yıl iş kazasında hayatını kaybeden Mehmet Yiğit’in ailesine sendika adına 40 bin TL’lik maddi yardım yaptı.

2018 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında çalışırken, iş kazası sonucu yaşamını yitiren sendika üyesi Mehmet Yiğit’in ailesine 40 bin TL maddi yardım yapıldı.

Yapılan destek hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çınar, “Biz istiyoruz ki iş cinayetleri, iş kazaları kesinlikle bir daha yaşanmasın, İş güvenliği tedbirleri her zaman eksiksiz olarak uygulansın istiyoruz.”dedi.

Sendika olarak “önce insan önce emek” dediklerinin vurgulayan Çınar şunları söyledi: “HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-iş Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan’ın Türkiye’nin en büyük işçi Sendikası olan Hizmet-İş Sendikamızın Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm üyelerine özel yapmış olduğu ücretsiz Ferdi Kaza Sigortası ile İşçi kardeşlerimizin her zaman maddi ve manevi olarak yanındayız. Hizmet-iş Sendikası olarak Bizim düsturumuz her zaman “Önce insan, Önce Emek” olmuştur. Biz bu vesile ile tüm işçi camiamızda bir daha iş kazası yaşanmamasını diliyor, Merhum Mehmet Yiğit kardeşimizin kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.”

Hayatını kaybeden işçi Yiğit’in kayınbiraderi olan Ramazan Yiğit ise desteklerinden dolayı Hak-İş’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.