Haftanın keyifli etkinlikleri!

AKTÜEL 26.09.2022 - 18:09, Güncelleme: 26.09.2022 - 18:09
 

Haftanın keyifli etkinlikleri!

25 Eylül-2 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

25 Eylül-2 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor. Yalın - Bir Yaz Akşamı Unutulmaz Şarkılar Yalın'ın görkemli sahne tasarımı ve bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan "Unutulmaz Şarkılar"ı, hem de en sevilen hitlerini bu defa yıldızların altında seslendireceği konser serisi, 28 Eylül Çarşamba günü Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak. Etkinlik detaylarını öğrenmek için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 525-1.050 TL Rönesans ve Barok Başyapıtları (Ayvalık) Amerika'lı Viola da Gamba sanatçısı Tina Chancey, Türkiye'ye geliyor! Arp sanatçısı Zeynep Öykü ile bir konser serisi düzenlemek üzere Türkiye'ye gelen sanatçı, dünyada iki elin parmaklarını geçmez sayıdaki Viola da Gamba ustalarından biri. Siz de konser için yerinizi ayırtmak ve detaylı bilgi almak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 165,64 TL İki Bekar Duru Tiyatro'nun 10. yılında Amerikan Tiyatrosu'nun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick'in yazdığı oyunu Emre Kınay sahneye koyuyor. Emre Kınay Jack Fisher'ı; Evrim Alasya pırıl pırıl enerjisiyle Shanette Millburn'u canlandırıyor. 29 Eylül'de Bursa'da gerçekleşecek etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 177 TL 9. Bağlanma ve Travma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar Kongresi 9. Bağlanma ve Travma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar Kongresi 30 Eylül -2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YENİ Psikoloji & İSC işbirliğinden bir uluslararası çevrimiçin kongre daha gerçekleştiriliyor. "9.Travma ve Bağlanma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar" kongresinde en yenilikçi araştırmaların ve klinik müdahalelerin entegre bir şekilde paylaşılması amaçlanıyor. Bu entegrasyon ile kongre süresince travmanın bireylerin ve toplumların sağlıklı gelişimini nasıl etkilediğini daha derinlemesine anlamaya çalışırken bir yandan da travmatik deneyimlerin kalıcı iyileşmesi de ele alınacak. İngilizce Mülakata Hazırlık Eğitimi iş başvurusu yapmaya hazırlanan ancak iş hayatında pratik yapma şansı olmamış ya da mülakatlarda akıcı konuşmakta zorlanan adayların İngilizce mülakatlarda karşılaşabilecekleri sorular, cevap verme yöntemlerine hazırlanmalarına yönelik gerçekleştirilen etkinlik, 28 Eylül'de yüz yüze veya online ortamda gerçekleştirilebilecek. Etkinlikle alakalı detaylı bilgi edinmek için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinlik ücreti: 100 TL  
25 Eylül-2 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

25 Eylül-2 Ekim 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

Yalın - Bir Yaz Akşamı Unutulmaz Şarkılar

Yalın'ın görkemli sahne tasarımı ve bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan "Unutulmaz Şarkılar"ı, hem de en sevilen hitlerini bu defa yıldızların altında seslendireceği konser serisi, 28 Eylül Çarşamba günü Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak. Etkinlik detaylarını öğrenmek için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 525-1.050 TL

Rönesans ve Barok Başyapıtları (Ayvalık)

Amerika'lı Viola da Gamba sanatçısı Tina Chancey, Türkiye'ye geliyor! Arp sanatçısı Zeynep Öykü ile bir konser serisi düzenlemek üzere Türkiye'ye gelen sanatçı, dünyada iki elin parmaklarını geçmez sayıdaki Viola da Gamba ustalarından biri. Siz de konser için yerinizi ayırtmak ve detaylı bilgi almak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 165,64 TL

İki Bekar

Duru Tiyatro'nun 10. yılında Amerikan Tiyatrosu'nun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick'in yazdığı oyunu Emre Kınay sahneye koyuyor. Emre Kınay Jack Fisher'ı; Evrim Alasya pırıl pırıl enerjisiyle Shanette Millburn'u canlandırıyor. 29 Eylül'de Bursa'da gerçekleşecek etkinlikle ilgili detaylı bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 177 TL

9. Bağlanma ve Travma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar Kongresi
9. Bağlanma ve Travma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar Kongresi 30 Eylül -2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YENİ Psikoloji & İSC işbirliğinden bir uluslararası çevrimiçin kongre daha gerçekleştiriliyor. "9.Travma ve Bağlanma: Etkili Klinik Müdahaleler ve Araştırmalar" kongresinde en yenilikçi araştırmaların ve klinik müdahalelerin entegre bir şekilde paylaşılması amaçlanıyor. Bu entegrasyon ile kongre süresince travmanın bireylerin ve toplumların sağlıklı gelişimini nasıl etkilediğini daha derinlemesine anlamaya çalışırken bir yandan da travmatik deneyimlerin kalıcı iyileşmesi de ele alınacak.

İngilizce Mülakata Hazırlık Eğitimi

iş başvurusu yapmaya hazırlanan ancak iş hayatında pratik yapma şansı olmamış ya da mülakatlarda akıcı konuşmakta zorlanan adayların İngilizce mülakatlarda karşılaşabilecekleri sorular, cevap verme yöntemlerine hazırlanmalarına yönelik gerçekleştirilen etkinlik, 28 Eylül'de yüz yüze veya online ortamda gerçekleştirilebilecek. Etkinlikle alakalı detaylı bilgi edinmek için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 100 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.