Hafta sonu Kahramanmaraş’ta yasak var mı?

GÜNDEM 16.03.2021 - 22:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Hafta sonu Kahramanmaraş’ta yasak var mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağının detayları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile açıklandı.

Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, cuma 21.00-cumartesi 05.00 saatleri arasıyla cumartesi 21.00'de başlayıp pazar gününün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde uygulanacak olup bu illerimizde cumartesi günleri 05.00-21.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacaktır. Kahramanmaraş ise orta riskli iler sıralamasında yer aldığı için hafta sonu herhangi bir şekilde yasak bulunmuyor.   
Hafta sonu sokağa çıkma yasağının detayları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile açıklandı.

Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, cuma 21.00-cumartesi 05.00 saatleri arasıyla cumartesi 21.00'de başlayıp pazar gününün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde uygulanacak olup bu illerimizde cumartesi günleri 05.00-21.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacaktır.


Kahramanmaraş ise orta riskli iler sıralamasında yer aldığı için hafta sonu herhangi bir şekilde yasak bulunmuyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.