Habibe Öçal memleketi Türkoğlu’nda!

POLİTİKA 27.07.2021 - 19:37, Güncelleme: 27.07.2021 - 19:37
 

Habibe Öçal memleketi Türkoğlu’nda!

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öçal ilçe ziyaretine ilk olarak Türkoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bora Gül'ü ve hastanede yatan hastalarımızı ziyaret etti. Daha sonra ise Hacıbebek mahallesini ziyaret etti. Son olarak Türkoğlu Muhtarlar Derneği'ni ve esnafları ziyaret etti.   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öçal şu açıklamalarda bulundu; “ İl ve İlçe heyetimizle birlikte Türkoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bora Gül'ü ve hastanede yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Misafirperverliğinden ötürü başhekimimize teşekkür ediyor, hastalarımıza Şafi olan Rabbimden şifa temmenni ediyorum. Kahramanmaraş İl ve Türkoğlu İlçe heyetimizle birlikte kendi köyüm de olan, Hacıbebek köyüne ziyarete geldik.   İl ve İlçe heyetimizle birlikte Türkoğlu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret edip, muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Misafirperverliğinden ötürü Dernek Başkanımız Hıdır İlyas Çiftçi'ye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Türkoğlu Beyoğlu Mahallesindeki esnaflarımızı Kahramanmaraş İl ve Türkoğlu İlçe heyetimizle birlikteziyaret edip taleplerini dinledik.  Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.”  
Ak parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, Türkoğlu ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öçal ilçe ziyaretine ilk olarak Türkoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bora Gül'ü ve hastanede yatan hastalarımızı ziyaret etti. Daha sonra ise Hacıbebek mahallesini ziyaret etti. Son olarak Türkoğlu Muhtarlar Derneği'ni ve esnafları ziyaret etti.

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Öçal şu açıklamalarda bulundu; “

İl ve İlçe heyetimizle birlikte Türkoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bora Gül'ü ve hastanede yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Misafirperverliğinden ötürü başhekimimize teşekkür ediyor, hastalarımıza Şafi olan Rabbimden şifa temmenni ediyorum. Kahramanmaraş İl ve Türkoğlu İlçe heyetimizle birlikte kendi köyüm de olan, Hacıbebek köyüne ziyarete geldik.

 

İl ve İlçe heyetimizle birlikte Türkoğlu Muhtarlar Derneği'ni ziyaret edip, muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Misafirperverliğinden ötürü Dernek Başkanımız Hıdır İlyas Çiftçi'ye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Türkoğlu Beyoğlu Mahallesindeki esnaflarımızı Kahramanmaraş İl ve Türkoğlu İlçe heyetimizle birlikteziyaret edip taleplerini dinledik.  Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.