Gürz, Yürüyüşümüze devam edeceğiz!

POLİTİKA 19.03.2023 - 17:31, Güncelleme: 19.03.2023 - 17:31
 

Gürz, Yürüyüşümüze devam edeceğiz!

Gürz, “Değerlere tutunarak siyaset yapmaya, samimi davranmaya ve asla Ülküdaşlarımıza ve dostlarımıza siyaset yapmadan, yürüyüşümüze devam edeceğiz.”dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Adem Gürz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Ya Allah bismillah Gürz yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Yalandan, kandırmadan, olmayanı varmış gibi göstermekten, gösterişten ve samimiyetsizlikten uzak durarak, kendimiz kalarak. Zalimlerin hükmünü bitirene kadar, mazlumları gülümsetene kadar, durmayacağız. Değerlere tutunarak siyaset yapmaya, samimi davranmaya ve asla Ülküdaşlarımıza ve dostlarımıza siyaset yapmadan, yürüyüşümüze devam edeceğiz. Liderimiz, Türkmen beyi Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde; daha azimli, daha güçlü ve daha asil mücadelemizi devam ettireceğiz. Ya Allah bismillah.”  
Gürz, “Değerlere tutunarak siyaset yapmaya, samimi davranmaya ve asla Ülküdaşlarımıza ve dostlarımıza siyaset yapmadan, yürüyüşümüze devam edeceğiz.”dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Adem Gürz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ya Allah bismillah

Gürz yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Yalandan, kandırmadan, olmayanı varmış gibi göstermekten, gösterişten ve samimiyetsizlikten uzak durarak, kendimiz kalarak.

Zalimlerin hükmünü bitirene kadar, mazlumları gülümsetene kadar, durmayacağız. Değerlere tutunarak siyaset yapmaya, samimi davranmaya ve asla Ülküdaşlarımıza ve dostlarımıza siyaset yapmadan, yürüyüşümüze devam edeceğiz.

Liderimiz, Türkmen beyi Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde; daha azimli, daha güçlü ve daha asil mücadelemizi devam ettireceğiz. Ya Allah bismillah.”

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.