Gürz, Sizin için bugün değil, her zaman var olacağım!

POLİTİKA 23.03.2023 - 11:12, Güncelleme: 23.03.2023 - 11:15
 

Gürz, Sizin için bugün değil, her zaman var olacağım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Adem Gürz, sosyal medya üzerinden partililere seslendi.

Gürz, “Sizin için bugün değil, her zaman var olacağım. Vefasızlığa ve vefasızlara söyleyecek sözümüz yok, onlar nasıl olsa, vicdanlarını kullanacak birilerini bulurlar, ama bizi bir daha, asla bulamayacaklar.”dedi. İşte Adem Gürz’ün o açıklaması, “ Ülküdaşlarım, Bu davaya, en güzel zamanlarını veren, ak saçlılar; En zor zamanlar da davanın, yükünü omuzlayan eski İl ve ilçe başkanları; Gençliğinin en aktif yıllarını, Ülkücü hareketin varlığı ve başarısı için harcayan, geçmiş dönemlerin ocak başkanları ve yöneticileri; Ve bu davanın çilekeş, fedakar, isimsiz kahramanları, ne görev verilse asil bir bilinçle yorulmadan çalışan, gönül erlerimiz; Emin olun ki! Sevgiyi, vefayı ve sahiplenmeyi derinden ve gönülden hissedeceksiniz.  Acınız da ağlayan, sevinciniz de gülen, düğününüz de halay çeken, sizin işiniz de sizden çok koşan ve takip eden, bir anlayışı ve davranışı göreceksiniz. Kibri, kasaveti, menfaati, ukalalığı, tahammülsüzlüğü ve ciddiyetsizliği, karanlığın kör kuyularına fırlatıp; vefanın ve emeğin hakim olduğu, sorunları çözen cesur bir duruşu, yaşayacaksınız. İradesini ve doğrularını; Türk milletinin ve ülkücü hareketin değerleri üzerine kuran, bütün Ülküdaşlarını ayırım yapmadan kucaklayabilen, bir yapıya kavuşacaksınız. Kimseden destek yada yardım beklentim yok, Rabbimin takdirine teslimim. içiniz rahat olsun, bunları benden bekleyin diye yazdım. Sizin için bugün değil, her zaman varolacağım. Vefasızlığa ve vefasızlara söyleyecek sözümüz yok, onlar nasıl olsa, vicdanlarını kullanacak birilerini bulurlar, ama bizi bir daha, asla bulamayacaklar.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Adem Gürz, sosyal medya üzerinden partililere seslendi.

Gürz, “Sizin için bugün değil, her zaman var olacağım. Vefasızlığa ve vefasızlara söyleyecek sözümüz yok, onlar nasıl olsa, vicdanlarını kullanacak birilerini bulurlar, ama bizi bir daha, asla bulamayacaklar.”dedi.

İşte Adem Gürz’ün o açıklaması, “ Ülküdaşlarım, Bu davaya, en güzel zamanlarını veren, ak saçlılar; En zor zamanlar da davanın, yükünü omuzlayan eski İl ve ilçe başkanları;

Gençliğinin en aktif yıllarını, Ülkücü hareketin varlığı ve başarısı için harcayan, geçmiş dönemlerin ocak başkanları ve yöneticileri;

Ve bu davanın çilekeş, fedakar, isimsiz kahramanları, ne görev verilse asil bir bilinçle yorulmadan çalışan, gönül erlerimiz;
Emin olun ki! Sevgiyi, vefayı ve sahiplenmeyi derinden ve gönülden hissedeceksiniz.  Acınız da ağlayan, sevinciniz de gülen, düğününüz de halay çeken, sizin işiniz de sizden çok koşan ve takip eden, bir anlayışı
ve davranışı göreceksiniz.

Kibri, kasaveti, menfaati, ukalalığı, tahammülsüzlüğü ve ciddiyetsizliği, karanlığın kör kuyularına fırlatıp; vefanın ve emeğin hakim olduğu, sorunları çözen cesur bir duruşu, yaşayacaksınız.

İradesini ve doğrularını; Türk milletinin ve ülkücü hareketin değerleri üzerine kuran, bütün Ülküdaşlarını ayırım yapmadan kucaklayabilen, bir yapıya kavuşacaksınız.

Kimseden destek yada yardım beklentim yok, Rabbimin takdirine teslimim.
içiniz rahat olsun, bunları benden bekleyin diye yazdım. Sizin için bugün değil, her zaman varolacağım. Vefasızlığa ve vefasızlara söyleyecek sözümüz yok, onlar nasıl olsa, vicdanlarını kullanacak birilerini bulurlar, ama bizi bir daha, asla bulamayacaklar.”

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.