Gürz, Şahsi hırslara asla müsaade etmeyeceğiz!

POLİTİKA 26.03.2023 - 15:51, Güncelleme: 26.03.2023 - 15:51
 

Gürz, Şahsi hırslara asla müsaade etmeyeceğiz!

Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı Adem Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”dedi Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan MHP’li Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü biz şahsi kazanımlarımızın, maddi- manevi bize yeteceğini, hayallerimiz de olanı, karşıladığını düşünüyoruz. Tek kaygı ve gayemiz; bizi var eden, kimlik ve kişiliğimizin oluşumunu sağlayan, davamıza, partimiz MHP ye ve ülkücülük hukuku ile bağlı olduğumuz Ülküdaşlarımıza ve aziz Türk milletine hizmet etmek, lider ülke Türkiye vizyonunu gerçekleştirmeye, katkı sağlamaktır. Bunlar bizim, akidimiz/akdimizdir. Ne söylenene bakarız, ne söyleyene. Ne için, ne yapacağımızı, biz biliyoruz.Bizi tanıyan, sevenler, umut bağlayanlar da bilir.Azmimiz, mücadele vizyonumuz, sarsılmaz irademiz, düşüncelerimizi gerçekleştirmeye yetecek, güç ve enerjidedir. Hesapsız Bozkurtlar hazır, liderimizin takdiri ve rabbimizin nasibini, bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi. 
Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili A.Adayı Adem Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.”dedi

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan MHP’li Gürz, “Biz hep ileri bakacağız; duygu, düşünce ve projelerimizin, kısır tartışmalara ve şahsi kazanım hırslarına, kurban edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Çünkü biz şahsi kazanımlarımızın, maddi- manevi bize yeteceğini, hayallerimiz de olanı, karşıladığını düşünüyoruz.

Tek kaygı ve gayemiz; bizi var eden, kimlik ve kişiliğimizin oluşumunu sağlayan, davamıza, partimiz MHP ye ve ülkücülük hukuku ile bağlı olduğumuz Ülküdaşlarımıza ve aziz Türk milletine hizmet etmek, lider ülke Türkiye vizyonunu gerçekleştirmeye, katkı sağlamaktır.

Bunlar bizim, akidimiz/akdimizdir. Ne söylenene bakarız, ne söyleyene. Ne için, ne yapacağımızı, biz biliyoruz.Bizi tanıyan, sevenler, umut bağlayanlar da bilir.Azmimiz, mücadele vizyonumuz, sarsılmaz irademiz, düşüncelerimizi gerçekleştirmeye yetecek, güç ve enerjidedir. Hesapsız Bozkurtlar hazır, liderimizin takdiri ve rabbimizin nasibini, bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.