Gürz, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz!

YEREL HABERLER 19.02.2023 - 20:36, Güncelleme: 19.02.2023 - 20:38
 

Gürz, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz!

MHP’li Adem Gürz, “Hayalet şehir, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor. MHP’li iş insanı Adem Gürz soysal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Benim; ülkemden, şehrimden ve Türk milletinden ayrı kaderim olamaz. Şehrimizi, milletimizi ve ülkemizi, üstün gayret ve çaba göstererek ayağa kaldıracağız, yaraları saracağız. Önce insan olabilmenin verdiği gücü, hepimiz anladık sanırım. Her şey bitti denildiğinde, yeniden başlıyoruzu, başlattık çok şükür. Hasar sorunu olmayan işyerlerini açalım, iş olup olmadığı önemli değil, hayatı başlatalım. Hayalet şehir, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz.” İfadelerine yer verildi.   
MHP’li Adem Gürz, “Hayalet şehir, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından şehirler yaralarını sarmaya çalışıyor.

MHP’li iş insanı Adem Gürz soysal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Benim; ülkemden, şehrimden ve Türk milletinden ayrı kaderim olamaz. Şehrimizi, milletimizi ve ülkemizi, üstün gayret ve çaba göstererek ayağa kaldıracağız, yaraları saracağız.

Önce insan olabilmenin verdiği gücü, hepimiz anladık sanırım. Her şey bitti denildiğinde, yeniden başlıyoruzu, başlattık çok şükür. Hasar sorunu olmayan işyerlerini açalım, iş olup olmadığı önemli değil, hayatı başlatalım. Hayalet şehir, Kahramanmaraş’ı, yeniden, canlı yaşanabilir hale getireceğiz.” İfadelerine yer verildi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.