Gürz, Hatalardan ders alarak mücadeleyi daha asil yapacağız!

POLİTİKA 18.05.2020 - 16:33, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Gürz, Hatalardan ders alarak mücadeleyi daha asil yapacağız!

MHP’li siyasetçi Adem Gürz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Gürz, “Elbette hatalarımız olmuştur. Eksiğimiz, fazlamız vardır, insanız olacaktır. Fark edip düzelteceğiz, söyleyecekler anlayacağız, eleştiriye açık olacağız, Bunu bir erdem bilerek doğrulara yürüyeceğiz.”dedi.   “Türkiye için durmayacağız, susmayacağız”   Hatalardan ders alarak çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Adem Gürz şunları söyledi: “İlk mücadelemiz kendimizle, nefsimizle olacak, eşimizden dostumuzdan anlayış isteyeceğiz. Yalnızca milliyetçi hareketin başarısına ve ülküdaşlarımızı sahiplenmeye odaklanacağız. Mazlumun yanında yer almasak, yanlışları haykırmasak, doğruları savunmasak, yani sussak hatalarda daha az olacaktı. Hatalardan ders alarak mücadeleyi daha asil yapacağız.   Türkiye için, Türk milleti için, ülkücüler ve ülkücü hareket için durmayacağız, susmayacağız. Doğrularımızı söylemeye, inisiyatif almaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Her sabah yeniden doğan umutlarımız ve heyecanımızla her zamankinden daha güçlü siyasette var olmaya devam edeceğiz. Koca bir yüreğin, derin bir sevgin yoksa makamlar ne işe yarar. Hem gönülleri hem makamları yücelteceğiz.”  
MHP’li siyasetçi Adem Gürz, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Gürz, “Elbette hatalarımız olmuştur. Eksiğimiz, fazlamız vardır, insanız olacaktır. Fark edip düzelteceğiz, söyleyecekler anlayacağız, eleştiriye açık olacağız, Bunu bir erdem bilerek doğrulara yürüyeceğiz.”dedi.

 

“Türkiye için durmayacağız, susmayacağız”

 

Hatalardan ders alarak çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Adem Gürz şunları söyledi: “İlk mücadelemiz kendimizle, nefsimizle olacak, eşimizden dostumuzdan anlayış isteyeceğiz. Yalnızca milliyetçi hareketin başarısına ve ülküdaşlarımızı sahiplenmeye odaklanacağız. Mazlumun yanında yer almasak, yanlışları haykırmasak, doğruları savunmasak, yani sussak hatalarda daha az olacaktı. Hatalardan ders alarak mücadeleyi daha asil yapacağız.

 

Türkiye için, Türk milleti için, ülkücüler ve ülkücü hareket için durmayacağız, susmayacağız. Doğrularımızı söylemeye, inisiyatif almaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Her sabah yeniden doğan umutlarımız ve heyecanımızla her zamankinden daha güçlü siyasette var olmaya devam edeceğiz. Koca bir yüreğin, derin bir sevgin yoksa makamlar ne işe yarar. Hem gönülleri hem makamları yücelteceğiz.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.