Gürbüz, Şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız!

YEREL HABERLER 09.11.2022 - 19:53, Güncelleme: 09.11.2022 - 19:55
 

Gürbüz, Şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız!

Gürbüz, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Gürbüz, “şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Gürbüz, “şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız” dedi. Gürbüz yaptığı değerlendirmede, “Elbistan’ın tüm odaları, sektör temsilcileri, belediyesi, siyaseti tek yürek olmuş şehrin geleceğiyle ilgili alınması gereken kararları konuşuyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de şehrin daha yaşanabilir kılınmasıyla ilgili yaşadığı sorunların çözülmesiyle ilgili bir sivil inisiyatif alınıyor.”dedi. İşte Başkan Mehmet Gürbüz’ün o açıklaması:  “Elbistan'ın bundan sonraki süreçte inşallah ulaşımıyla ilgili yeni kararları birlikte hayata geçireceğiz. Çünkü bugünkü toplantıda en çok üzerinde durduğumuz konu ulaşımın daha konforlu ve rahat olmasıyla ilgili bazı tedbirler alınması noktasında oldu. İnşallah ticaret odamızın başkanlığında tüm siyasi partilerimizle belli görüşmeler yapılacak. Ve vatandaşımızı, esnafımızı rahatlatacak kararların ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu vesileyle ticaret odası seçimleri sonrası zannediyorum ilk toplantımız. Kıymetli başkanıma ve yönetim kuruluna da hayırlı olsun diyorum. İlçe başkanlığımıza atanan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Servet Okur Beyefendiye ve onun yönetimine de hayırlı olsun diyorum. Memleket için herkes el birliğiyle, güç birliğiyle ortak akılla var gücüyle bu mücadeleye devam edecek.İmar planıyla ilgili kıymetli başkanlarım ifade ettiler, 5000 planı tamamladık. Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Elbistan'ın kalkınması ve gelişmesiyle ilgili çok güzel gelişmeler var. Özellikle organize sanayimizde yeni açılan fabrikalar umut veriyor. Önümüzdeki günlerde inşallah Sanayi Bakanlığımızın da kente dönük yeni açılımlarının zannediyorum milletvekillerimiz ilçe başkanımız paylaşacaklardır. Bir taraftan hızla devam eden kamu yatırımları, diğer taraftan özel sektörün Elbistan'ı tercih etmesi ve Elbistan Organize Sanayinde bu anlamda ciddi yatırımcı alması ve inşallah 2023 ile beraber de teşvik bölgesinin altıncı bölgeye yükselmesiyle beraber ben istihdamda zirve yakalayacağımızı düşünüyorum.”   
Gürbüz, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Gürbüz, “şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Gürbüz, “şehrimizi hep birlikte parlak bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

Gürbüz yaptığı değerlendirmede, “Elbistan’ın tüm odaları, sektör temsilcileri, belediyesi, siyaseti tek yürek olmuş şehrin geleceğiyle ilgili alınması gereken kararları konuşuyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de şehrin daha yaşanabilir kılınmasıyla ilgili yaşadığı sorunların çözülmesiyle ilgili bir sivil inisiyatif alınıyor.”dedi.

İşte Başkan Mehmet Gürbüz’ün o açıklaması: 

“Elbistan'ın bundan sonraki süreçte inşallah ulaşımıyla ilgili yeni kararları birlikte hayata geçireceğiz. Çünkü bugünkü toplantıda en çok üzerinde durduğumuz konu ulaşımın daha konforlu ve rahat olmasıyla ilgili bazı tedbirler alınması noktasında oldu. İnşallah ticaret odamızın başkanlığında tüm siyasi partilerimizle belli görüşmeler yapılacak. Ve vatandaşımızı, esnafımızı rahatlatacak kararların ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu vesileyle ticaret odası seçimleri sonrası zannediyorum ilk toplantımız. Kıymetli başkanıma ve yönetim kuruluna da hayırlı olsun diyorum.

İlçe başkanlığımıza atanan AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Servet Okur Beyefendiye ve onun yönetimine de hayırlı olsun diyorum. Memleket için herkes el birliğiyle, güç birliğiyle ortak akılla var gücüyle bu mücadeleye devam edecek.İmar planıyla ilgili kıymetli başkanlarım ifade ettiler, 5000 planı tamamladık. Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Elbistan'ın kalkınması ve gelişmesiyle ilgili çok güzel gelişmeler var. Özellikle organize sanayimizde yeni açılan fabrikalar umut veriyor.

Önümüzdeki günlerde inşallah Sanayi Bakanlığımızın da kente dönük yeni açılımlarının zannediyorum milletvekillerimiz ilçe başkanımız paylaşacaklardır. Bir taraftan hızla devam eden kamu yatırımları, diğer taraftan özel sektörün Elbistan'ı tercih etmesi ve Elbistan Organize Sanayinde bu anlamda ciddi yatırımcı alması ve inşallah 2023 ile beraber de teşvik bölgesinin altıncı bölgeye yükselmesiyle beraber ben istihdamda zirve yakalayacağımızı düşünüyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.