Gürbüz Saltaş sürgün mü edildi?

GÜNDEM 06.12.2020 - 22:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Gürbüz Saltaş sürgün mü edildi?

Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Denizli ili Acıpayam ilçesine görevlendirilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Kaymakam Saltaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “ Bugün çeşitli sosyal medya platformlarında ve bazı haber kanallarında Şahsımın Acıpayam ilçesine Kaymakam olarak görevlendirilmem sebebiyle ortaya atılan iddialar ile ilgili açıklama yapmam gereği duyulmuştur. İçişleri Bakanlığımızca Acıpayam ilçesinde Kaymakam ihtiyacı olduğu ve görevlendirilmeyi arzulayıp arzulamadığı hususu Şahsıma sorulduğunda Bakanlığımızın vereceği her göreve hazır olduğumu beyan ettim. Bu cihetle görevlendirilmem gerçekleşti ve ben derhal Acıpayam ilçesinde görevime başladım. Bunun dışında çeşitli sosyal medya platform ve haber kanallarında İdari işlem ile ilgili geçen tüm iddialar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verdi.  
Türkoğlu Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Denizli ili Acıpayam ilçesine görevlendirilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Kaymakam Saltaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; “ Bugün çeşitli sosyal medya platformlarında ve bazı haber kanallarında Şahsımın Acıpayam ilçesine Kaymakam olarak görevlendirilmem sebebiyle ortaya atılan iddialar ile ilgili açıklama yapmam gereği duyulmuştur.


İçişleri Bakanlığımızca Acıpayam ilçesinde Kaymakam ihtiyacı olduğu ve görevlendirilmeyi arzulayıp arzulamadığı hususu Şahsıma sorulduğunda Bakanlığımızın vereceği her göreve hazır olduğumu beyan ettim.


Bu cihetle görevlendirilmem gerçekleşti ve ben derhal Acıpayam ilçesinde görevime başladım. Bunun dışında çeşitli sosyal medya platform ve haber kanallarında İdari işlem ile ilgili geçen tüm iddialar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.