Güngör:“Önümüzdeki Süreçte Şehrimizin Sorunlarını Çözeceğiz”

POLİTİKA 27.08.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör:“Önümüzdeki Süreçte Şehrimizin Sorunlarını Çözeceğiz”

AK Parti İl Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşerilerimiz bize güvendi, biz çözüm makamıyız. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz. 511 başlık üzerinde çalışıyoruz. Bu ihtiyaçların önceliklendirilmesinde Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve paydaş kurumlarımızla üst düzeyde bir istişare gerçekleştireceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti 2. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, İmran Kılıç, İl Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, ilçe belediye başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile çok sayıda teşkilat üyesi de yer aldı.   AK Parti Millettir   Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “Malazgirt Zaferimiz kutlu olsun. Partimizin 18. yılını kutluyoruz. Millete hizmet yolunda Rabbim nice 18 yıllar nasip etsin. Bayrağı devraldığımız günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti vefa partisidir, istişare partisidir. AK Parti millettir. Halka hizmet, hakka hizmettir düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekim ayından itibaren kongrelerimiz başlıyor. Kapımız bizle yol yürümek isteyen herkese açık. İl Danışma Toplantımız hayırlara vesile olsun” diye konuştu.   Destek Teşekkürü   İl başkanının konuşmasının ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teşkilatımızın tüm kademesinde hizmet yapmış partimizin değerli ailesine teşekkür ediyorum ve danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerden sonra en geniş katılımlı toplantımız. Partimizin tüm kademelerine başta Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal, İç İşleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz, teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan herkese, Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür ediyorum. Başarı şahsa ait değildir. Hemşerilerimiz bize güvendi, biz çözüm makamıyız. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz” dedi.   Araçlardan 5,4 Milyon Tasarruf   Araç sayısındaki azalma ile önemli ölçüde tasarruf sağladıklarını belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Büyükşehir ve KASKİ dahil olmak üzere araç sayısını 132 azalttık. Rakam 484’ten 352’ye düşürüldü. Azaltılan araçların çoğunluğu şube müdürü ve emsal kadrolara verilen araçlardır. Bu sayede sağladığımız yıllık tasarruf 5,4 Milyon TL’dir. Biz çözüm makamıyız. Hiçbir şekilde mazeret üretmeyeceğiz. İlçelerimizin sorunlarını birer birer çözeceğiz. İsrafı minimize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.     100. Yıl Programı   Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi. Başkan Hayrettin Güngör, “Valiliğimiz başkanlığında danışma ve yürütme kurulu kurduk. Ekiplerimiz programlar üzerinde çalışıyor. 100. yılımız için etkin bir program hazırlıyoruz” dedi. Başkan Hayrettin Güngör Yedikuyular Kayak Merkezi ile ilgili olarak bölgeye ulaşım sağlayan yolun yenilendiğini, tesis alanının ise disipline edileceğini belirtti. Ulaşım Ana Planı çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.    
AK Parti İl Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşerilerimiz bize güvendi, biz çözüm makamıyız. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz. 511 başlık üzerinde çalışıyoruz. Bu ihtiyaçların önceliklendirilmesinde Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve paydaş kurumlarımızla üst düzeyde bir istişare gerçekleştireceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti 2. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Cihat Sezal, İmran Kılıç, İl Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, ilçe belediye başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ile çok sayıda teşkilat üyesi de yer aldı.

 

AK Parti Millettir

 

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, “Malazgirt Zaferimiz kutlu olsun. Partimizin 18. yılını kutluyoruz. Millete hizmet yolunda Rabbim nice 18 yıllar nasip etsin. Bayrağı devraldığımız günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. AK Parti vefa partisidir, istişare partisidir. AK Parti millettir. Halka hizmet, hakka hizmettir düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ekim ayından itibaren kongrelerimiz başlıyor. Kapımız bizle yol yürümek isteyen herkese açık. İl Danışma Toplantımız hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

 

Destek Teşekkürü

 

İl başkanının konuşmasının ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teşkilatımızın tüm kademesinde hizmet yapmış partimizin değerli ailesine teşekkür ediyorum ve danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerden sonra en geniş katılımlı toplantımız. Partimizin tüm kademelerine başta Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal, İç İşleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz, teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan herkese, Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür ediyorum. Başarı şahsa ait değildir. Hemşerilerimiz bize güvendi, biz çözüm makamıyız. Önümüzdeki süreçte şehrimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz” dedi.

 

Araçlardan 5,4 Milyon Tasarruf

 

Araç sayısındaki azalma ile önemli ölçüde tasarruf sağladıklarını belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Büyükşehir ve KASKİ dahil olmak üzere araç sayısını 132 azalttık. Rakam 484’ten 352’ye düşürüldü. Azaltılan araçların çoğunluğu şube müdürü ve emsal kadrolara verilen araçlardır. Bu sayede sağladığımız yıllık tasarruf 5,4 Milyon TL’dir. Biz çözüm makamıyız. Hiçbir şekilde mazeret üretmeyeceğiz. İlçelerimizin sorunlarını birer birer çözeceğiz. İsrafı minimize etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

100. Yıl Programı

 

Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi. Başkan Hayrettin Güngör, “Valiliğimiz başkanlığında danışma ve yürütme kurulu kurduk. Ekiplerimiz programlar üzerinde çalışıyor. 100. yılımız için etkin bir program hazırlıyoruz” dedi. Başkan Hayrettin Güngör Yedikuyular Kayak Merkezi ile ilgili olarak bölgeye ulaşım sağlayan yolun yenilendiğini, tesis alanının ise disipline edileceğini belirtti. Ulaşım Ana Planı çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.