Güngör’den Hak-İş’e Övgü Dolu Sözler!

10.08.2019 - 10:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör’den Hak-İş’e Övgü Dolu Sözler!

HAK-İş il Başkanı ve Hizmet - İş Şube Başkanı Ömer Çınar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Güngör: “Ülke menfaatlerimiz, milli ve manevi değerlerimizin şartsız yanında olan; kurulduğu günden beri alın terinin, helal rızkın mücadelesini veren HAK-İş Konfederasyonumuzun değerli İl Başkanı Ömer Çınar’la bir araya geldik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.   “Başkanımızın her zaman yanındayız”   Birlik ve beraberliğe her zaman önem verdiklerini kaydeden Ömer Çınar ise: “Kahramanmaraş ilimizin değeri Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ü ziyaret ederek, gündeme ilişkin konular hakkında geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenledik.   Milli birlik ve beraberliğimize önem veren ve bunu her ortamda söyleyen, Başkanımıza bu kutlu ve meşakkatli görevinde HAK-İŞ ailesi olarak her zaman yanındayız. Hak-İş, Hizmet-iş Sendikamıza Başkanımızın gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.   Öçal’da  Hak-İş’e ziyaret!   Diğer taraftan ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Hak-İş il başkanlığını ziyaret etti. İşçilerin sorunlarının konuşulduğu ziyaret hakkında konuşan Başkan Çınar şunları söyledi: “Sayın vekilimizin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri ile gündemdeki konular hakkında geniş çaplı bir değerlendirme toplantısı düzenledik. Bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vekilimize, Hizmet-iş Sendikası, Öz-Orman İş Sendikası, Öz Sağlık iş sendikası, Öz iplik İş sendikası, Özgüvensen Sendikası, Öz-büro iş sendikası adına çok teşekkür ediyorum.”  
HAK-İş il Başkanı ve Hizmet - İş Şube Başkanı Ömer Çınar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Güngör: “Ülke menfaatlerimiz, milli ve manevi değerlerimizin şartsız yanında olan; kurulduğu günden beri alın terinin, helal rızkın mücadelesini veren HAK-İş Konfederasyonumuzun değerli İl Başkanı Ömer Çınar’la bir araya geldik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

“Başkanımızın her zaman yanındayız”

 

Birlik ve beraberliğe her zaman önem verdiklerini kaydeden Ömer Çınar ise: “Kahramanmaraş ilimizin değeri Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör'ü ziyaret ederek, gündeme ilişkin konular hakkında geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı düzenledik.

 

Milli birlik ve beraberliğimize önem veren ve bunu her ortamda söyleyen, Başkanımıza bu kutlu ve meşakkatli görevinde HAK-İŞ ailesi olarak her zaman yanındayız. Hak-İş, Hizmet-iş Sendikamıza Başkanımızın gösterdiği ilgiden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Öçal’da  Hak-İş’e ziyaret!

 

Diğer taraftan ise AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Hak-İş il başkanlığını ziyaret etti.

İşçilerin sorunlarının konuşulduğu ziyaret hakkında konuşan Başkan Çınar şunları söyledi: “Sayın vekilimizin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Kendileri ile gündemdeki konular hakkında geniş çaplı bir değerlendirme toplantısı düzenledik. Bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı Vekilimize, Hizmet-iş Sendikası, Öz-Orman İş Sendikası, Öz Sağlık iş sendikası, Öz iplik İş sendikası, Özgüvensen Sendikası, Öz-büro iş sendikası adına çok teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.