Güngör’den Albay Yağan’a Hayırlı Olsun Ziyareti!

AKTÜEL 01.09.2022 - 16:35, Güncelleme: 01.09.2022 - 16:35
 

Güngör’den Albay Yağan’a Hayırlı Olsun Ziyareti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Jandarma Komutanı Albay Yağan’a yeni görevinde başarı dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İl Jandarma Komutanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Tüm paydaşlarımızla birlikte Kahramanmaraş’ımız için yüksek bir koordinasyonla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Yağan’a yeni görevinde başarı dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Albay Tolga Yağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

İl Jandarma Komutanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Tüm paydaşlarımızla birlikte Kahramanmaraş’ımız için yüksek bir koordinasyonla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.