Güngör Türkoğlu’nda Vatandaşlarla Buluştu

POLİTİKA 25.01.2019 - 15:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Türkoğlu’nda Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkoğlu’na giden Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Ak Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilâtı üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Güngör, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi.  
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Türkoğlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkoğlu’na giden Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, Ak Parti İlçe Başkanı Veli Ünlü ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilâtı üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen Güngör, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlü Türkiye yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.