Güngör Projelerini Açıkladı!

POLİTİKA 02.03.2019 - 17:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Projelerini Açıkladı!

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör projelerini açıkladı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe Belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Programda AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, birer konuşma yaptı. “Cumhur İttifakının Projesi” Projelerini açıklayan Başkan adayı Güngör: “Bizim amacımızda onların güzelliklerine güzellik katmaktır. Şehrimizde yapılan projede şahısların projesi değil, partimizin Cumhur İttifakımızın projesidir. Kurumlarda, hizmetlerde devamlılık esastır.”dedi. Her alanda büyüyen bir şehir hayal ettiklerini kaydeden Güngör şunları söyledi: “Bizim hizmet anlayışımızda temel yaklaşımımız Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu manifesto başlıkları olacaktır. Ama aynı zamanda dünyanın konuştuğu evrensel kurallar vardır. Bunların ikisi Türkiye’nin üye olduğu Avrupa Konseyi’nin çıkarttığı Avrupa Kentsel şarttır. Şehrin standartlarıyla ilgili temel ölçütler vardır. Biz şehrimize bir bütün olarak bakıyoruz. Şehrimizin hiçbir ihtiyacını hiçbir sorununu kendi sorunumuz dışında görmüyoruz. Bu anlayışın içerisinde ilçe belediyelerimizle yüksek koordinasyonla yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu manifesto başlıklarına baktığımızda şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşmedir. İnşallah bizde bu manifestodaki başlıklarla evrensel kurallar içerisinde bunları yapmaya çalışacağız. Her konuda uzmanlığa önem vereceğiz. Samimi olacağız, tecrübeye önem vereceğiz. Tevazu sahibi olacağız. Gayretli olacağız, liyakate önem vereceğiz ve sürdürülebilir olacağız. Hesap verilebilirlik açısından çok gayretli olacağız. Yine manifestodaki başlıklardan biri de birlikte yönetim. İstişareye önem vereceğiz. Bunu özellikle şehrimizin geleceğini ilgilendiren her alanda paydaşlarla istişare yöntemiyle yapacağız.” Hayrettin Güngör’ün proje başlıklarını ise şu şekilde sıraladı; 1- Çevre ve Şehircilik 2- Kentsel Yenileme 3- Ulaşım, Trafik ve Otopark 4- Su ve Kanalizasyon 5- Kültür, Sanat, turizm ve Tanıtım 6- Tarihi ve Kültürel Varlıklar 7- Yerel Kalkınma 8- Gençlik ve Spor 9- Sosyal Hizmetler 10- Mesleki ve Beceri Kazandırma  
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör projelerini açıkladı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, ilçe Belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, birer konuşma yaptı.

“Cumhur İttifakının Projesi”
Projelerini açıklayan Başkan adayı Güngör: “Bizim amacımızda onların güzelliklerine güzellik katmaktır. Şehrimizde yapılan projede şahısların projesi değil, partimizin Cumhur İttifakımızın projesidir. Kurumlarda, hizmetlerde devamlılık esastır.”dedi.

Her alanda büyüyen bir şehir hayal ettiklerini kaydeden Güngör şunları söyledi: “Bizim hizmet anlayışımızda temel yaklaşımımız Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu manifesto başlıkları olacaktır. Ama aynı zamanda dünyanın konuştuğu evrensel kurallar vardır. Bunların ikisi Türkiye’nin üye olduğu Avrupa Konseyi’nin çıkarttığı Avrupa Kentsel şarttır. Şehrin standartlarıyla ilgili temel ölçütler vardır. Biz şehrimize bir bütün olarak bakıyoruz. Şehrimizin hiçbir ihtiyacını hiçbir sorununu kendi sorunumuz dışında görmüyoruz. Bu anlayışın içerisinde ilçe belediyelerimizle yüksek koordinasyonla yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu manifesto başlıklarına baktığımızda şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşmedir. İnşallah bizde bu manifestodaki başlıklarla evrensel kurallar içerisinde bunları yapmaya çalışacağız. Her konuda uzmanlığa önem vereceğiz. Samimi olacağız, tecrübeye önem vereceğiz. Tevazu sahibi olacağız. Gayretli olacağız, liyakate önem vereceğiz ve sürdürülebilir olacağız. Hesap verilebilirlik açısından çok gayretli olacağız. Yine manifestodaki başlıklardan biri de birlikte yönetim. İstişareye önem vereceğiz. Bunu özellikle şehrimizin geleceğini ilgilendiren her alanda paydaşlarla istişare yöntemiyle yapacağız.”

Hayrettin Güngör’ün proje başlıklarını ise şu şekilde sıraladı; 1- Çevre ve Şehircilik 2- Kentsel Yenileme 3- Ulaşım, Trafik ve Otopark 4- Su ve Kanalizasyon 5- Kültür, Sanat, turizm ve Tanıtım 6- Tarihi ve Kültürel Varlıklar 7- Yerel Kalkınma 8- Gençlik ve Spor 9- Sosyal Hizmetler 10- Mesleki ve Beceri Kazandırma
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.