Güngör, İhracatımızı Artıracağız!

YEREL HABERLER 03.11.2022 - 21:16, Güncelleme: 03.11.2022 - 21:16
 

Güngör, İhracatımızı Artıracağız!

Güngör, “Tekstil şehrimizde son derece önemli bir konuma geldi. Almış olduğumuz teşvikleri yüzde100 amacına uygun kullanan şehirlerden bir tanesidir.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın açılış programına katıldı. Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi Kahramanmaraş’ımız çok kadim bir şehir. Birçok sektörde öncü rol oynuyor. Pamuktan ipliğe, dokumaya, boyamaya, hazır giyime evrilen tekstil de bunlardan bir tanesi. Hamdolsun girişimcilerin ve hemşehrilerimizin gayretleriyle tekstil şehrimizde son derece önemli bir konuma geldi. Kahramanmaraş’ımız almış olduğu teşvikleri %100 amacına uygun kullanan şehirlerden bir tanesi. Bu da bizim için bir gurur kaynağı. Hamdolsun bu sektörde çok önemli bir aşamaya geldik. Şehrimizin ihracatının büyük bir kısmını da tekstil ve buna dayalı ürünler oluşturuyor” dedi. Başkan Güngör, “Geçmişte çok kısıtlı alanda faaliyet gösteren fabrikalarımız bugün çok daha geniş alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu alanın daha da genişletilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Islah OSB ile daha fazla katma değer kazandırdığımız bir alan oldu. Şehir protokolümüzün yoğun gayretleri sonucu bu Islah OSB’leri hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte yine milletvekillerimiz, teşkilatımız ve protokolümüzle birlikte yeni yatırım alanlarını şehrimize kazandıracağız. Böylece şehrimizin ihracatını da artıracağız. ” diye konuştu. fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 
Güngör, “Tekstil şehrimizde son derece önemli bir konuma geldi. Almış olduğumuz teşvikleri yüzde100 amacına uygun kullanan şehirlerden bir tanesidir.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın açılış programına katıldı.

Güngör, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi Kahramanmaraş’ımız çok kadim bir şehir. Birçok sektörde öncü rol oynuyor. Pamuktan ipliğe, dokumaya, boyamaya, hazır giyime evrilen tekstil de bunlardan bir tanesi. Hamdolsun girişimcilerin ve hemşehrilerimizin gayretleriyle tekstil şehrimizde son derece önemli bir konuma geldi. Kahramanmaraş’ımız almış olduğu teşvikleri %100 amacına uygun kullanan şehirlerden bir tanesi. Bu da bizim için bir gurur kaynağı. Hamdolsun bu sektörde çok önemli bir aşamaya geldik. Şehrimizin ihracatının büyük bir kısmını da tekstil ve buna dayalı ürünler oluşturuyor” dedi.

Başkan Güngör, “Geçmişte çok kısıtlı alanda faaliyet gösteren fabrikalarımız bugün çok daha geniş alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu alanın daha da genişletilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Islah OSB ile daha fazla katma değer kazandırdığımız bir alan oldu. Şehir protokolümüzün yoğun gayretleri sonucu bu Islah OSB’leri hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte yine milletvekillerimiz, teşkilatımız ve protokolümüzle birlikte yeni yatırım alanlarını şehrimize kazandıracağız. Böylece şehrimizin ihracatını da artıracağız. ” diye konuştu.

fisiltihaber.com.tr – yerel haberler 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.