Güngör, Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya geldi!

POLİTİKA 13.03.2019 - 13:20, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör, Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya geldi!

Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Buluşması programında gençlerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Öğretmenevi kıraathanesinde geçlerle buluşan Güngör, hayatında yaşadığı tecrübeleri gençlere aktardı.   Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Çam: “Bugünkü çay sohbetimizin konuğu AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hayrettin Güngör bey. Sayın Güngör, Kahramanmaraş için hazırlamış olduğu projeler hakkında bizlere bilgiler verecek. Bizler inşallah son geldiğimiz bu düzlükte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz ve Sayın Bahçeli beka meselesi dediğinde anlayamamış olabiliriz ama İstanbul’da Taksim meydanında ezan okunurken ezanı susturmak için ıslıklarlar çalan, alkışlar tutanların hangi sahta olduklarını bizler çok iyi biliyoruz. Bu memleketin gençleri bunu çok iyi biliyor. Biri Fatiha Suresi ile dalga geçiyor, bir tanesi biz HDP ile kolla geziyor. Allah bunlara fırsat vermesin. Biz gençler her zaman uyanık olmalıyız. Attığımız her adımın, yaptığımız her işin, gerçekten dine, vatana, millete hizmet olduğu bilinciyle daha çok çalışmalıyız” dedi.   Gençlerle bir araya gelen Güngör, ise: “Bugün burada olmaktan mutluyum. Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi önümüzdeki 31 Mart’ta bir seçime giriyoruz. Ben bu şehrin çocuğuyum ve bu şehre Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildik. Tabi burada Partimize, Cumhurbaşkanımıza ve tüm Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Nasip olursa inşallah 1 Nisan itibari ile bu şehrin büyükşehir belediye başkanı görevini üstleneceğiz” ifadelerini kullandı.   Gençlere hayat hikâyesini anlatan Güngör, 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Kahramanmaraş’a yapacağı yatırımları anlattı.
Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen Gençlik Buluşması programında gençlerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Öğretmenevi kıraathanesinde geçlerle buluşan Güngör, hayatında yaşadığı tecrübeleri gençlere aktardı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Çam: “Bugünkü çay sohbetimizin konuğu AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hayrettin Güngör bey. Sayın Güngör, Kahramanmaraş için hazırlamış olduğu projeler hakkında bizlere bilgiler verecek. Bizler inşallah son geldiğimiz bu düzlükte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Liderimiz ve Sayın Bahçeli beka meselesi dediğinde anlayamamış olabiliriz ama İstanbul’da Taksim meydanında ezan okunurken ezanı susturmak için ıslıklarlar çalan, alkışlar tutanların hangi sahta olduklarını bizler çok iyi biliyoruz. Bu memleketin gençleri bunu çok iyi biliyor. Biri Fatiha Suresi ile dalga geçiyor, bir tanesi biz HDP ile kolla geziyor. Allah bunlara fırsat vermesin. Biz gençler her zaman uyanık olmalıyız. Attığımız her adımın, yaptığımız her işin, gerçekten dine, vatana, millete hizmet olduğu bilinciyle daha çok çalışmalıyız” dedi.

 

Gençlerle bir araya gelen Güngör, ise: “Bugün burada olmaktan mutluyum. Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi önümüzdeki 31 Mart’ta bir seçime giriyoruz. Ben bu şehrin çocuğuyum ve bu şehre Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildik. Tabi burada Partimize, Cumhurbaşkanımıza ve tüm Kahramanmaraşlılara teşekkür ediyorum. Nasip olursa inşallah 1 Nisan itibari ile bu şehrin büyükşehir belediye başkanı görevini üstleneceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Gençlere hayat hikâyesini anlatan Güngör, 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde Kahramanmaraş’a yapacağı yatırımları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.