Güngör Gazetecilerle Bir Araya Geldi!

22.11.2019 - 18:58, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör Gazetecilerle Bir Araya Geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Basın Yayın Birliği ve Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyesi internet sitesi yöneticileriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teşkilat yapımızda bir düzenleme gerçekleştirdik. Birimler arası koordinasyonu daha da güçlendirecek yeni sistemle aynı zamanda önemli ölçüde tasarruf da sağlamış olduk. Hizmet aracı ihtiyaç analizini yaptık ve havuz sistemine geçtik. Bu çalışmamızla da önemli ölçüde kaynak tasarrufu sağlamış olduk” dedi.   Yeni dönem projeleri ile ilgili de müjdeleri paylaşan Başkan Güngör, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şehrimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekke’de dönüşüme TOKİ eliyle başlıyoruz. Önsen Köprüsü projesini hayata geçiriyoruz. Kapalı Çarşı’mızda cephe iyileştirme çalışmasını hayat geçiriyoruz. Şehrimizin girişinde yer alan Kılavuzlu’ya millet bahçesi inşa ediyoruz. Projelerin süreçlerini takip ediyoruz.”   Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.  
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Anadolu Basın Yayın Birliği ve Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyesi internet sitesi yöneticileriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Teşkilat yapımızda bir düzenleme gerçekleştirdik. Birimler arası koordinasyonu daha da güçlendirecek yeni sistemle aynı zamanda önemli ölçüde tasarruf da sağlamış olduk. Hizmet aracı ihtiyaç analizini yaptık ve havuz sistemine geçtik. Bu çalışmamızla da önemli ölçüde kaynak tasarrufu sağlamış olduk” dedi.

 

Yeni dönem projeleri ile ilgili de müjdeleri paylaşan Başkan Güngör, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şehrimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekke’de dönüşüme TOKİ eliyle başlıyoruz. Önsen Köprüsü projesini hayata geçiriyoruz. Kapalı Çarşı’mızda cephe iyileştirme çalışmasını hayat geçiriyoruz. Şehrimizin girişinde yer alan Kılavuzlu’ya millet bahçesi inşa ediyoruz. Projelerin süreçlerini takip ediyoruz.”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.