Güngör: “Cumhur İttifakının Temeli İstanbul’daki Yeni Kapı Ruhu!”

POLİTİKA 25.03.2019 - 20:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör: “Cumhur İttifakının Temeli İstanbul’daki Yeni Kapı Ruhu!”

Bu Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın tarihi kapalı çarşısında faaliyet gösteren ayakkabıcılar çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla bir bir ilgilenerek sorunlarını dinleyen Güngör’se çalışmalarında AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer eşlik etti.   “Mutlaka sandığa gitmeliler”   Ziyaretlerde gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Güngör: “31 Mart’a sayıı günler kaldı. Ben öncelikle bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onlara mutlaka sandığa gitmelerini söylemek istiyorum. Sandıklara sahip çıksınlar. Hemşerilerimin göstermiş bu sıcak, samimi ve sağduyularına yürekten teşekkür ediyorum. Bu gün kapalı çarşımızın ayakkabıcılar bölümünü geziyoruz. Kapalı çarşımızın restorasyonla ilgili çalışmaları yapılmış büyük bir proje ama artık buranın restorasyonunun bitirilmesi gerekiyor. Otoparkla ilgili esnaflarımızın şikâyetleri geliyor. İnşallah esnaflarımızla birlikte buraya uygun bir çözüm mutlaka buluruz. Yetki bize verildiğinde esnafımızla bir araya gelip bu sorunu çözeceğiz” dedi.   “Cumhur ittifakının temeli İstanbul’daki Yeni Kapı ruhu!”   Yeni kapı ruhu ile ilgili de açıklama yapan Güngör: “Gerçekten çok güzel bir miting yapıldı İstanbul’da. Tabi cumhur ittifakının temeli İstanbul’daki Yeni Kapı ruhu. Bu milletin özünde olan bir birlik Ynei Kapı ruhu ile başladı ve o ruh devam ediyor. Bundan da çok mutluyuz. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Dr. Devlet Bahçeli konu beka olunca gerçekten siyaseti bir tarafa bırakıp ortak olarak bu mitingleri yürütüyorlar. Ben Türkiye genelinde de bütün vatandaşlarımızın cumhur ittifakına en yüksek desteği vereceğinden şüphem yok. Allah vatanımızı milletimizi korusun. Bu seçimin yerel yönetimler seçimlerinden ziyade Türkiye’nin geleceği, milletimizin geleceği, istikrarın devam etmesi ve Türkiye’nin bölgede daha da güçlü bir aktör olması, gönül coğrafyamızın ümidi olması ve olmaya devam etmesinde çok büyük önemi var. Bu çok büyük anlam ifade ediyor” ifadelerini kullandı.
Bu Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın tarihi kapalı çarşısında faaliyet gösteren ayakkabıcılar çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla bir bir ilgilenerek sorunlarını dinleyen Güngör’se çalışmalarında AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve partililer eşlik etti.

 

“Mutlaka sandığa gitmeliler”

 

Ziyaretlerde gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Güngör: “31 Mart’a sayıı günler kaldı. Ben öncelikle bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onlara mutlaka sandığa gitmelerini söylemek istiyorum. Sandıklara sahip çıksınlar. Hemşerilerimin göstermiş bu sıcak, samimi ve sağduyularına yürekten teşekkür ediyorum. Bu gün kapalı çarşımızın ayakkabıcılar bölümünü geziyoruz. Kapalı çarşımızın restorasyonla ilgili çalışmaları yapılmış büyük bir proje ama artık buranın restorasyonunun bitirilmesi gerekiyor. Otoparkla ilgili esnaflarımızın şikâyetleri geliyor. İnşallah esnaflarımızla birlikte buraya uygun bir çözüm mutlaka buluruz. Yetki bize verildiğinde esnafımızla bir araya gelip bu sorunu çözeceğiz” dedi.

 

“Cumhur ittifakının temeli İstanbul’daki Yeni Kapı ruhu!”

 

Yeni kapı ruhu ile ilgili de açıklama yapan Güngör: “Gerçekten çok güzel bir miting yapıldı İstanbul’da. Tabi cumhur ittifakının temeli İstanbul’daki Yeni Kapı ruhu. Bu milletin özünde olan bir birlik Ynei Kapı ruhu ile başladı ve o ruh devam ediyor. Bundan da çok mutluyuz. Hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hem de Dr. Devlet Bahçeli konu beka olunca gerçekten siyaseti bir tarafa bırakıp ortak olarak bu mitingleri yürütüyorlar. Ben Türkiye genelinde de bütün vatandaşlarımızın cumhur ittifakına en yüksek desteği vereceğinden şüphem yok. Allah vatanımızı milletimizi korusun. Bu seçimin yerel yönetimler seçimlerinden ziyade Türkiye’nin geleceği, milletimizin geleceği, istikrarın devam etmesi ve Türkiye’nin bölgede daha da güçlü bir aktör olması, gönül coğrafyamızın ümidi olması ve olmaya devam etmesinde çok büyük önemi var. Bu çok büyük anlam ifade ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.