Güngör, Baba Ocağında Esnafları Ziyaret Etti!

22.03.2019 - 19:32, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Güngör, Baba Ocağında Esnafları Ziyaret Etti!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Güngör, baba ocağı Göksun’da esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Göksun Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Güngör’e Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.   “Halkımızın ilgisinden memnunum”   Yoğun katılımla gerçekleştirilen ziyaretlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güngör: “Göksun Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun Aydın’ın proje tanıtım toplantısına katılmak için bugün buradayız. Öncesinde mahallelerimizi ziyaret ettik. Şimdi ise Göksun Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Göksun bizim baba ocağımız, her yerde olduğu gibi Göksun’da da sıcak karşılanıyoruz. Ben Göksun’da ki hemşerilerimizin, akrabalarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ederim. 31 Mart tabi yaklaşıyor. Kahramanmaraş’ımızı ben çok iyi gördüm. Gerçekten çok ciddi destek gördük şuana kadar. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Seçimlerin tekrar ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   “Sorumluluğumuz büyük”   Aydın ise yaptığı açıklamada: “Her şeyden önce 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün 3 eski kasabalarımızda seçim çalışmaları yaptık. Şuanda da sanayideki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakından çok memnuniyet duyduklarını görüyoruz ve 31 Mart’ta bir sıkıntı yaşamayacağımızı hemşerilerimizin sıcak ilgisinden anlıyoruz. Büyükşehir belediye başkan adayımızın Göksulu oluşu da bu coşkuyu arttırıyor, sorumluluğumuzu da arttırıyor. İnşallah bu sorumluluğumuzun gereğini de 31 Mart günü Göksun halkı olarak yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.   Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e İl Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve partililer eşlik etti.
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hayrettin Güngör, baba ocağı Göksun’da esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Göksun Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Güngör’e Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

 

“Halkımızın ilgisinden memnunum”

 

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ziyaretlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güngör: “Göksun Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Coşkun Aydın’ın proje tanıtım toplantısına katılmak için bugün buradayız. Öncesinde mahallelerimizi ziyaret ettik. Şimdi ise Göksun Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Göksun bizim baba ocağımız, her yerde olduğu gibi Göksun’da da sıcak karşılanıyoruz. Ben Göksun’da ki hemşerilerimizin, akrabalarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ederim. 31 Mart tabi yaklaşıyor. Kahramanmaraş’ımızı ben çok iyi gördüm. Gerçekten çok ciddi destek gördük şuana kadar. İyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Seçimlerin tekrar ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“Sorumluluğumuz büyük”

 

Aydın ise yaptığı açıklamada: “Her şeyden önce 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugün 3 eski kasabalarımızda seçim çalışmaları yaptık. Şuanda da sanayideki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın Cumhur İttifakından çok memnuniyet duyduklarını görüyoruz ve 31 Mart’ta bir sıkıntı yaşamayacağımızı hemşerilerimizin sıcak ilgisinden anlıyoruz. Büyükşehir belediye başkan adayımızın Göksulu oluşu da bu coşkuyu arttırıyor, sorumluluğumuzu da arttırıyor. İnşallah bu sorumluluğumuzun gereğini de 31 Mart günü Göksun halkı olarak yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e İl Başkan Yardımcıları, Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve partililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.